Cine transmite la TV turneul WTA de la Praga! Simona Halep, primele meciuri după şase luni de pauză!

Simona Halep participă în premieră la WTA Praga, iar competiţia va fi transmisă de Digi Sport

Pentru fanii tenisului şi ai Simonei Halep, aşteptarea se încheie săptămâna viitoare. După o pauză de şase luni provocată de pandemia de coronavirus, jucătoarea de pe locul 2 mondial revine în circuit. Va juca în turneul WTA International de la Praga. Simona s-a înscris atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu şi este de aşteptat să ajungă până în fazele finale ale competiţiei. Este favorită numărul 1 la simplu, iar în proba de dublu va juca alături de Barbora Strycova, fostă campioană de Grand Slam la Wimbledon, anul trecut. Şi finalistă la ultimul turneu major, cel de la Australian Open 2020.

Toate meciurile Simonei Halep de la Praga vor fi în direct pe canalele Digi Sport

În aceste condiţii, se aşteaptă o săptămână plină de meciuri pentru Simona Halep. Exact ceea ce îşi doreau fanii, după şase luni de pauză forţată. Toate meciurile pe care Simona le va disputa la Praga vor fi transmise în direct de canalele Digi Sport. Aceasta este televiziunea care deţine în exclusivitate drepturile TV pentru turneele din circuitul WTA. Partidele de pe tabloul principal vor începe de luni. Iar meciurile sunt programate în fiecare zi, după ora 11:00. Din postura de vedetă principală a turneului, este de aşteptat ca Simona Halep să joace mai spre seară. Inclusiv în proba de dublu, unde joacă alături de favorita locală, Barbora Strycova.

Deşi este un turneu de categorie International, printre cele mai slabe din WTA, competiţia de la Praga are multe jucătoare de top. În afara Simonei, au mai ajuns în Cehia jucătoare ca Petra Martic, Elise Mertens, Dayana Yastremska, Anastasija Sevastova şi Daria Kasatkina. Eugenie Bouchard, fostă finalistă la Wimbledon, a primit şi ea un wild-card pentru a juca pe tabloul principal.

De asemenea, nu mai puţin de şapte jucătoare din România, în afara Simonei Halep, se află la Praga. Ana Bogdan, Patricia Ţig şi Irina Begu sunt calificate direct pe tabloul principal. Iar Jaqueline Cristian, Laura Paar, Gabriela Ruse şi Irina Bara joacă în calificările competiţiei, chiar în acest weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI