Simona Halep, prima reacție după victoria de la Dubai: “M-am simțit ca la fotbal”

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Dubai: “M-am simțit ca la fotbal”
Simona Halep, prima reacție după victoria de la Dubai: “M-am simțit ca la fotbal”

Simona Halep a avut o reacție după victoria în fața lui Ons Jabeur. Aceasta a fost, pe cât de sinceră, pe atât de amuzantă, cu toate că epuizarea i se citea pe chip.

Simona Halep, prima reacție după victoria de la Dubai

Se pare că românca nu și-a găsit reglajele în startu duelului cu Ons Jabeur, 45 WTA, acuzând dureri de spate la startul decisiv. Simona Halep și-a adjudecat până la urmă victoria într-un set trei în care a pornit cu 3-0, în care adversara a revenit și a servit pentru victorie la 6-5. Tie break-ul a venit însă cu o porție bună de suspans, iar românca a ratat în primă fază trei mingi de meci, dar a salvat apoi o minge de meci a adversarei Ons Jabeur, înainte de a-și asigura călătoria către sferturi, 1-6, 6-2, 7-6(7).

O va înfrunta pe Aryna Sabalenka

„A fost un meci foarte greu, ea a jucat foarte bine. Şi în China a fost un meci foarte complicat. Poate că am avut şi un pic de şansă pentru a câştiga azi. Primul meci după o pauză destul de lungă e greu de jucat. Sunt mândră de faptul că am reuşit să lupt până la capăt şi să câştig“, a spus Simona Halep în cadrul interviului de pe teren. Românca le-a mulțumit apoi fanilor prezenţi în tribune, stârnind hohote de râs: „M-am simţit ca la un meci de Fed Cup sau la un meci de fotbal.“

Acum, Simona Halep este pregătită pentru un nou duel în sferturile turneului de la Dubai. Acolo o va înfrunta pe Aryna Sabalenka (cap de serie 7). „Am o adversară foarte puternică mâine, trebuie să îmi fac jocul“, a mai declarat Halep.

Simona Halep a jucat astăzi un meci la Dubai cu jucătoarea Ons Jabeur. Simona Halep a câștigat meciul cu 1 – 6, 6 – 2, 7-6

Ons Jabeur a declarat înainte de meci:

„Sper că o să avem un meci bun. Simona este o sursă de inspirație pentru multe jucătoare și sunt norocoasă că pot juca împotriva ei. Sper că voi avea atitudinea potrivită, mentalitatea corectă și că voi reuși să câștig”, a spus Jabeur.