Câți bani vrea Țiriac de la Simona Halep în schimbul unei mașini din colecția lui impresionantă. Răspunsul surprinzător al omului de afaceri

Câți bani vrea Țiriac de la Simona Halep în schimbul unei mașini din colecția lui impresionantă. Răspunsul surprinzător al omului de afaceri
Câți bani vrea Ion Țiriac de la Simona Halep în schimbul unei mașini din colecția sa?

Ion Țiriac a surprins recent cu răspunul unei întrebări primite de către o jurnalistă. Cât i-ar cere în schimbul unei mașini din colecția sa? Răspunsul omului de afaceri a fost unul neașteptat.

Cât îi cere Țiriac Simonei Halep pentru o mașină din colecția lui?

Ion Țiriac a avut o reacție neașteptată la adresa Simonei Halep. Întrebat de către o jurnalistă dacă îi va face cadou un vehicul din colecția sa în cazul în care aceasta va pune mâna pe aurul de la Tokio, acesta a susținut că dorește o sumă imensă. Răspunsul a fost considerat drept unul sec de către unii, iar de alții ironic, sugerâng mai degrabă că prețul va fi dublu dacă e vorba despre sportivă.

„Să-mi dea vreo 2-3 milioane de euro dacă vrea să obțină vreo mașină din colecția mea”, a spus cunoscutul afacerist, la Pro TV. Amintim că acesta are o colecție impresionantă de peste 300 de automobile de lux și de epocă. La finele anului trecut fanii se așteptau să-i ofere unul din ele campioanei noastre, însă acesta a specificat că va face acest lucru doar ca împrumut.

Câți bani îi cere Ion Țiriac Simonei Halep pentru o mașină din colecția lui?
Câți bani îi cere Ion Țiriac Simonei Halep pentru o mașină din colecția lui?

„E normal să spună că până aici e”

Simo are obiective grele în anul curent, printre care se află și o medalie olimpică la Jocurile de la Tokyo, dar și o coroană de Grand Slam. Cu toate astea, mentorul ei susține că se aproapie momentul retragerii, deși jucătoarea de tenis și-a propus să mai aducă premii României înainte de a-și face o familie și a i se dedica în totalitate.

„Nu poţi s-o compari pe Simona cu Serena sau cu Federer, care e cel mai bun jucător din toate timpurile. Simona, la vârsta de 29 de ani, e o jucătoare matură, foarte tânără, dar e absolut logic şi normal să spună că până aici e, mi-a ajuns. E femeie şi îşi doreşte copii. Darurile pe care Simona le-a făcut poporului român rămân în istorie”
Ion Țiriac