Simona Halep, pe Arena Națională, LIVE stream. De ce nu aduce și trofeul original

Simona Halep, pe Arena Națională, LIVE stream. De ce nu aduce și trofeul original
Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională

Simona Halep se întâlnește cu fanii, miercuri, pe Arena Națională, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Zeci de mii de oameni sunt așteptați la evenimentul organizat la ora 19:00, care va fi transmis în direct de posturile de televiziune și care poate fi urmărit și Live stream. Vă vom ține la curent cu toate detaliile evenimentului de pe Arena Națională.

Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon pe Arena Națională

În urmă cu un an, 20.000 de fani s-au adunat pe Arena Națională pentru a o vedea pe Simona Halep și trofeul câștigat la Roland Garros. Miercuri, 17 iulie 2019, numărul 4 mondial își dă din nou întâlnire cu suporterii români, iar de această dată le va aduce trofeul de la Wimbledon, pe care l-a câștigat după ce a învins-o în finală pe Serena Williams cu scorul de 6-2, 6-2.

Accesul spectatorilor se va face începând cu ora 17:00, prin cele două intrări de pe Bd. Basarabia și Strada Maior Coravu. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice, obiecte contondente, tăioase sau inflamabile. STB a anunțat că va suplimenta mijloacele de transport în comun în zonă.

Simona Halep, campioană la Wimbledon
Simona Halep, campioană la Wimbledon

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului București și Federația Română de Tenis, însă Gabriela Firea a anunțat că nu va participa, după ce anul trecut a fost huiduită de zecile de mii de oameni aflați în tribune la prezentarea trofeului cucerit de Simona la Roland Garros.

Trofeul de la Wimbledon pe care Simona Halep îl va prezenta pe Arena Națională nu va fi cel real, ci o replică, la fel cum s-a întâmplat și cu cel de la Roland Garros. Asta pentru că sportivii primesc întotdeauna o replică a trofeului, organizatorii turneului fiind cei care păstrează originalul în fiecare an.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că îi va acorda Simonei Halep Ordinul Național Steaua României în grad de Cavaler, în timp ce Patriarhia Română îi va acorda ordinul Crucea Patriarhală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI