Simona Halep, păcălită de banii pe care i-a câştigat: „Vor încerca o şmecherie”

Simona Halep, păcălită de banii pe care i-a câştigat: „Vor încerca o şmecherie”
Simona Halep are de primit 40.000 de euro de la ANAF, conform deciziei din instanţă

Simona Halep  a câştigat lupta cu ANAF, instituţie care a vrut să o execute silit pentru o presupusă datorie. Jucătoarea de pe locul 2 mondial figura cu unele datorii, în ciuda faptului că a plătit sume uriaşe. Aproximativ 400.000 de euro doar în anul 2020. Doar că sportiva din Constanţa a contestat în instanţă respectivele penalizări şi în cele din urmă a avut câştig de cauză. Ba mai mult, judecătorii au constatat că Simona ar fi cea care trebuie să primească bani. Aproximativ 40.000 de euro care i-ar fi fost luaţi în plus campioanei de la Wimbledon.

Simona Halep, sfătuită să le ia banii celor de la ANAF şi să nu accepte nicio compensare

Avocatul Adrian Cuculi o avertizează pe Simona Halep că ANAF va face tot posibilul să nu îi achite această sumă. Se va încerca o compensare cu diferite alte datorii şi, cu siguranţă, se va face apel la decizia dată de Judecătoria Constanţa.

Avocatul Adrian Cuculi
Avocatul Adrian Cuculi, sfaturi pentru Simona Halep în războiul cu ANAF

„Mă bucur pentru Simona că a câștigat, contestația la executare e materia mea de suflet! Sigur că vor face apel. Dar probabil că, dacă aspectele care au stat la baza contestației au fost aplicate corect în fond, va rămâne definitivă. Ei vor face o șmecherie, din nefericire. ANAF-ul, ca orice organ de stat care se respectă, vine și o bagă pe asta la înaintare: ‘Hai că azi compensăm sumele, că mai ai tu să-mi dai doi lei, mai ai să-mi dai 5 lei, nu știu ce’.

Sigur că ea va avea posibilitatea, în baza deciziei care va rămâne definitivă, să o pună în executare și să execute silit ANAF-ul, pentru că nu își poate permite nimeni în țara asta să compenseze din oficiu. Compensarea legală se face de către părți, cu acordul părților, nu cu acordul părții, sau de către o instanță de judecată. Sfatul meu este ca, așa cum ei i-au luat banii pe nedrept, așa să le ia și ea banii, pe drept de data asta”

Simona Halep a anunţat că a scăpat de infectarea cu noul coronavirus şi este gata să înceapă pregătirea. Va merge la Melbourne încă din luna decembrie, pentru a juca la Australian Open. Ultimul meci al Simonei Halep a fost eşecul cu Iga Swiatek, de pe 4 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI