Simona Halep, momente dificile. S-a retras din nou, nici Darren Cahill nu știe ce să mai facă

Simona Halep, momente dificile. S-a retras din nou, nici Darren Cahill nu știe ce să mai facă
Simona Halep trece prin momente dificile. S-a retras de la Stuttgart

Simona Halep a luat decizia de a se retrage și de la turneul din Stuttgart. Campioana nu este recuperată în totalitate după accidentarea la umăr. Ea nu s-a declarat mulțumită nici de condițiile de acolo.

Simona Halep trece prin momente dificile. Surse⌈ S-a retras de la Stuttgart din cauza problemelor medicale

Conform Doartenis.ro, Simona Halep a decis să se retragă din turneul de la Stuttgart fiindcă nu este recuperată complet după accidentarea la umăr. În plus, ea nu era fericită nici cu condițiile de acolo, având în vedere că zgura de pe terenul pe care urma să se lupte era foarte rapidă.

Românca își dorește o suprafață ceva mai lentă, pe care să își poată etala jocul. Acestea fiind date, revenirea sa în circuit este așteptată pentru finalul lunii aprilie, la Madrid. În acest an, campioana noastră s-a mai retras de la Doha și Dubai și a abandonat la Miami.

Mesajul sportivei după ce s-a retras de la Miami 

Halep o învinsese pe Caroline Garcia în primul tur al turneului și se calificase în cea de-a treia etapă. Ea și-a revenit fantastic după ce a fost condusă în primul set și cu 3-1 în al doilea set. A reușit să câștige cu stil primul meci pe care l-a disputat după săptămâni bune de pauză. Din cauza problemelor medicale, însă, a renunțat la Miami.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să renunț la simplu și la dublu la Miami Open. Accidentarea mea nu mă lasă să joc așa cum mă așteptam. Sunt tristă că nu pot continua. Am vrut să vin aici să dau tot ce am mai bun și să joc multe meciuri, dar din păcate nu pot. Sper ca anul viitor să mă întorc sănătoasă și mai bună.

Vreau să mulțumesc organizatorilor de la Miami Open și WTA pentru toate eforturile depuse în organizarea acestui mare eveniment și pentru că ne-a făcut să ne simțim în siguranță”, a anunțat Halep pe Facebook, după ce a hotărât să se retragă de la Miami.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI