Simona Halep s-a retras de la Doha. Când urma să joace românca și cu cine a fost înlocuită

Simona Halep s-a retras de la Doha. Când urma să joace românca și cu cine a fost înlocuită
Simona Halep s-a retras de la Doha. Când urma să joace românca și cu cine a fost înlocuită

Simona Halep a câștigat detașat semifinala cu Jennifer Brady, așa că s-a calificat în finala de la Dubai. Marele meci va avea loc mâine, iar cele două jucătoare par a fi în formă pentru a da tot ce au mai bun pe teren. Simona Halep o va înfrunta de această dată pe Elena Rybakina, o jucătoare din Kazahstan, care pare la fel de periculosă pe cât de hotărât s-a impus în fața croatei Petra Martici, în cursul zilei de vineri.

Update: Simona Halep s-a retras de la WTA Qatar, competiție programată în intervalul 23-29 februarie. Informația a fost anunțată oficial de WTA Insider, fără a fi, însă, specificat motivul acestei decizii. La Doha, turneu dotat cu premii în valoare totală de 2,9 milioane de dolari, Simona ar fi avut un prim tur liber. Simona Halep va fi înlocuită de Aryna Sabalenka (21 de ani, 13 WTA). Decizia vine chiar înainte de finala de la Dubai, unde unde o întâlnește, de la ora 17:00, pe Elena Ribakina din Kazahstan, locul 19 WTA.

Data, ora și cine transmite meciul dintre Simona Halep și Elena Rybakina

Simona Halep va juca împotriva jucătoarei din Kazahstan Elena Rybakina, după ce s-a impus vineri în fața lui Jennifer Brady. Meciul va avea loc sâmbătă, la ora 17.00, ora României. Finala va fi transmisă în direct, pe DigiSport. La numai 20 de ani, Elena Rybakina a avut nevoie de două ore și 12 minute pentru a o învinge pe Petra Martici. A fost învinsă în setul al doilea cu 3-0, 4-1, dar și-a revenit spectaculos, circumstanțe care par a fi periculoase pentru Simona Halep, având în vedere parcursul ei din alte meciuri.

Când se joacă finala dintre Simona Halep și Elena Rybakina. Data, ora și cine transmite meciul

Elena Rybakina are deja un titlu anula acesta și două finale, la Sankt Petersburg şi Shenzhen. La Australian Open, jucătoarea din Kazahstan a fost eliminată în turul 3. Ea a ajuns în finale la toate turneele la care a participat, având un palmares cu 19 victorii și 3 eșecuri. Printre turneele câștigate, se numără și cel de la București, din 2019.

Simona Halep dă piept cu numărul 19 WTA

Simona Halep a ajuns în finala de la Dubai și a câștigat o sumă de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Simona s-a mai întâlnit cu Elena Rybakina la Wuhan, în 2019, atunci când jucătoarea noastră a abandonat în optimile de finală, din cauza unor dureri la spate. Simona era condusă atunci cu 5-4 în primul set, a cerut pauză medicală, dar nu a mai putut continua.