Simona Halep, mare favorită pentru a câştiga Roland Garros 2020! Cum arată cotele la pariuri

de: Gabriel Esanu
04 07. 2020

Simona Halep şi-a fixat ca principal obiectiv al acestui sezon câştigarea titlului de la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului. Pentru a fi într-o formă cât mai bună la Paris, românca este decisă să nu participe la ediţia din acest an a US Open. Considerată o specialistă pe zgură, Simona este văzută de bookmakeri ca mare favorită pentru a se impune la Roland Garros 2020. Cotă 6 i-au oferit casele de pariuri româncei, în vreme ce principalele ei rivale, Serena Williams şi Ashleigh Barty, au primit 10.

Simona Halep este mare favorită pentru câştigarea Roland Garros 2020! Ar fi al treilea Grand Slam al carierei

Restul favoritelor sunt: Kiki Bertens (12), la rândul ei o jucătoare care se simte foarte bine pe zgură, Garbine Muguruza (12), Bianca Andreescu (12), Naomi Osaka (15), Elina Svitolina (18), Angelique Kerber (18), Cori Gauff (18). În acest an, turnul de la Roland Garros a fost reprogramat din cauza pandemiei de coronavirus şi se va disputa în perioada 20 septembrie – 4 octombrie.

Simona Halep a câştigat primul Grand Slam al carierei chiar la Roland Garros, în 2018, când a învins-o pe Sloane Stephens în ultimul act. A mai disputat finale la Paris în 2014 şi 2017, fiind învinsă de Maria Sharapova, respectiv Jelena Ostapenko. Simona a mai obţinut un titlu major şi în 2019, când a reuşit să se impună la Wimbledon, după o finală în care a trecut de Serena Williams.

Simona Halep nu a mai jucat niciun meci oficial din luna februarie, când se impunea în faţa Elenei Rybakina în finala turneului de la Dubai. Circuitul WTA este întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus şi se va relua abia la începutul lunii august. Simona Halep a decis să nu participe decât la turnee organizate în Europa până la finalul acestui an. Duminică, Halep va juca un meci demonstrativ de dublu mixt, la Cluj, alături de Horia Tecău, Marius Copil şi învingătoarea de la Winners Open.