Veste uriaşă pentru Simona Halep! Fanii româncei vor avea acces la turneul de la Roland Garros, din toamnă

Veste uriaşă pentru Simona Halep! Fanii româncei vor avea acces la turneul de la Roland Garros, din toamnă
Simona Halep şi una dintre cele mai frumoase amintiri ale carierei, titlul câştigat la Roland Garros, în 2019

Federaţia Franceză de Tenis (FFT) a anunţat astăzi că turneul de la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului, se va disputa cu spectatori. Asta în condiţiile în care Guvernul din Hexagon face mari progrese în lupta cu pandemia de coronavirus. Totuşi, nu se va folosi capacitatea totală a arenelor, au ţinut să precizeze oficialii de la French Open. Veste este una uriaşă pentru Simona Halep, care şi-a fixat ca principal obiectiv pentru reluarea sezonului o victorie în finala de la Paris.

Simona Halep va avea fani în tribune la Roland Garros 2020! Biletele se pun în vânzare pe 9 iulie!

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că se bazează pe energia pe care o primeşte de la fani. Iar românca este jucătoarea care are cei mai mulţi suporteri în tribune la meciurile din WTA. Turneul de la Roland Garros se va disputa în acest an între 27 septembrie şi 11 octombrie. Organizatorii au fost nevoiţi să aleagă aceste date pentru că Franţa a fost în stare de urgenţă sanitară în luna mai, deci turneul nu s-a putut desfăşura după programul iniţial.

Simona Halep este printre cele mai iubite jucătoare din circuitul WTA şi va fi avantajată de decizia luată de FFT

„Numărul de spectatori admişi în arenă va fi de 50 la sută până la 60 la sută din capacitatea normală. Această reducere va permite respectarea regulilor pentru perioada de pandemie”, se notează în comunicatul emis de FFT.

Pe terenurile centrale va fi lăsat un loc liber la fiecare grup de maximum patru persoane. În vreme ce pe restul terenurilor unul din două locuri va fi lăsat liber. Biletele se vor pune în vânzare pe 9 iulie. Calificările, la care s-ar putea înscrie şi mai multe jucătoare din România, vor avea începe la data de 27 septembrie.

Simona Halep a câştigat primul ei titlu de Grand Slam chiar la Roland Garros, în 2018, după ce a dispus de Sloane Stephens în finala competiţiei. În urmă cu un an, românca era eliminată surprinzător, în sferturile de finală, de americanca Amanda Anisimova.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI