Primul turneu de tenis din România în 2020. Unde putem vedea competiția la care participă și Simona Halep

Primul turneu de tenis din România în 2020. Unde putem vedea competiția la care participă și Simona Halep

Dacă ți-a fost dor să vezi un meci de tenis, află că joi a început, la Cluj, primul turneu din România, după trei luni de pauză. Cu reguli stricte și fără public, șase nume cunoscute din tenisul românesc joacă într-un turneu amical.

Primul turneu de tenis din România în 2020. Va participa și Simona Halep

Astfel ca, timp de patru zile, Irina Begu, Irina Bara, Gabriela Ruse, Jaqueline Cristian, Georgia Crăciun și Miram Bulgaru se vor lupta pentru marele premiu, iar oamenii îl pot urmări online. Câștigătoarea va primi un premiu de 10.000 de dolari și va avea șansa să joace într-un meci demonstrativ de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecău și Marius Copil. Acest turneu va respecta regulile de distanțare socială, iar jucătoarele nu vor mai da mâna la finele partidelor, ci își vor atinge rachetele.

Meci amical care respectă regulile de distanțare socială

”Avem şase jucătoare foarte bine cotate din Doubles WTA, cele mai bune românce de la ora actuală. Vom avea un super meci amical cu Simona Halep, Marius Copil şi Horia Tecău, alături de câştigătoarea competiţiei. Din păcate nu putem permite accesul publicului. Va fi o competiţie sistem turneu în care vor fi câte două grupe de trei jucătoare, cele mai bune două jucătoare din fiecare grupă merg în semifinale, iar după finală va urma acest super meci cu Simona Halep”, a spus managerul Turneul Winners Open, Patrik Ciorcilă.

„Jucătoarele vor avea un traseu separat, vor terce prin triajul epidemiologic specific şi le-am instruit deja să nu intre în contact cu personalul tehnic din cadrul meciului. Vom folosi de asemenea un număr redus de copii de mingi, de arbitri, dar ne vom asigura că toate regulile unui turneu de tenis vor fi respectate şi spectacolul va fi unic”, a mai spus și directorul executiv Sports Festival. Mirel Alexa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI