Simona Halep, aproape de o pagubă de 80.000 de euro. A sunat imediat la restaurantul unde a cinat cu Toni Iuruc

Simona Halep, aproape de o pagubă de 80.000 de euro. A sunat imediat la restaurantul unde a cinat cu Toni Iuruc
Simona Halep, aproape de o pagubă de 80.000 de euro. A sunat imediat la restaurantul unde a cinat cu Toni Iuruc

Simona Halep este pasionată de ceasurile de firmă, iar prducătorul Hublot, unul dintre sponsorii ei, i-a făcut, de l-a lungul ultimelor luni, mai multe cadouri. Recent, wx-lideraul WT și-a uitat un exemplar într-un restaurant din zona de nord a Capitalei. Iată cum s-a întâmplat.

Simona Halep, aproape de o pagubă de 80.000 de euro

Simona Halep este o sportivă în vogă, apreciată de toți. Este asaltată de sponsori, iar asta nu poate să fie decât o victorie în plan financiar, fără a ține cont de câștigurile pe care le obține de pe urma turneelor la care participă. În urmă cu puțin timp, sportiva a semnat un generos contract cu o renumită firmă, arhicunoscută în lume datorită ceasurilor pe care le produce.

Este vorba despre Hublot, producător cu care Simona Halep a devenit partener încă din februarie 2016. În ultimele luni, fostul lider mondial a primit mai multe modele cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Potrivit cancan.ro, unul dintre ceasuri a fost la un pas să ajungă de domeniul trecutului, iar întâmplarea a avut loc în cel mai select restaurant din București, aflat în cartierul milionarilor sdin București.

Cum s-a întâmplat totul

Astfel că zilele trecute, Simona Halep și iubitul ei, Toni Iuruc, au luat masa în respectivul local. Mâncarea a fost de nota zece, iar servirea pe măsură. Pentru a se bucura de preparate, sportiva a dat jos ceasul de la mână, unul personalizat care valorează aproximativ 80.000 de euro. L-a lăsat pe masă, lângă farfurie, iar într-un final, cei doi au achitat nota de plată.

Doar că Simona Halep a plecat în grabă și a uitat de ceas. S-a urcat în mașină și a dispărut. La un moment dat, sportiva a realizat că nu mai are ceasul. A analizat fiecare pas făcut și și-a dat seama că modelul Hublot care valorează o avere a rămas la restaurantul de lux unde a mâncat.

Imediat, Simona Halep a pus mâna pe telefon, a sunat la respectivul local, moment în care a început alerta. Toți angajații localului s-au pus pe treabă și au recuperat rapid bijuteria de 80.000 de euro. Simona Halep a revenit la locul cu pricina, de unde a reintrat în posesia ceasului, pe care îl găsise un ospătar.

Simona Halep le-a mulțumit angajaților din restaurant: “Vă mulțumesc, este personalizat, țin mult la el”, le-ar fi precizat ex-liderul WTA oamenilor de la local.

Simona Halep este și pasionată de ceasuri, iar anul trecut a mărturist că deține o colecție.

“Cred că am toate modelele de telefoane acasă, așa că da, pot să zic că telefoanele și ceasurile sunt lucrurile pe care le colecționez”, spunea sportiva.

Top 5 ceasuri ale Simonei Halep:

  • Hublot Big Bang One Click Sang Bleu – 50.000 de euro
  • Hublot Big Bang One Click Saphire – 80.000 euro
  • Hublot Spirit of Big Bang Moonphase – 30.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton – 58.000 euro
  • Hublot Classic Fusion Blue Titanium Bracelet -15.000 euro

Averea Simonei Halep

În 2019, Simona Halep a reușit să își treacă în palmares trofeul de la Wimbledon, pentru care a primit o sumă impresionantă: aproape 3 milioane de dolari. Sportiva noastră a câștigat în 2019 peste 5 milioane de dolari, iar suma strânsă din tenis în întreaga carieră se ridică la peste 33 de milioane de dolari.

O cafenea în Constanța a fost prima afacere importantă în care Simona Halep a investit din banii câştigaţi din tenis, pe care a denumit-o “SH cafe”. Această investiţie s-a ridicat la 500.000 de euro, dar după un an a luat decizia să se renunţe la ea, pentru a fis demolată și a demara un proiect imobilar precum un hotel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI