Simona Halep s-a calificat în optimile Wimbledon 2022. Cine este adversara ei: „Mă atrage”

Simona Halep s-a calificat în optimile Wimbledon 2022. Cine este adversara ei: „Mă atrage”
Cine va fi adversara Simonei Halep în optimile Wimbledon 2022

Simona Halep – Magdalena Frech, în turul 3 la Wimbledon 2022. Fostul lider mondial va juca, pe 2 iulie, în turul 3 al turneului de Grand Slam.Simona a revenit în locul unde câștiga în 2019. Românca a depășit-o în primul tur pe Karolina Muchova, cu scorul de  6-3, 6-2. În turul al doilea a trecut de Kirsten Flipkens, cu 7-5, 6-4, după o oră și 25 de minute. Simona Halep se va confrunta sâmbătă cu poloneza Magdalena Frech (92 WTA), într-o partidă ce va fi transmisă de Eurosport, dar poate fi urmărită și în format Live Stream pe playtech.ro.

Live Stream Wimbledon 2022: Simona Halep – Magdalena Frech

UPDATE 18:23: 6-1. Simona Halep s-a impus după doar 67 de minute de joc și s-a calificat în optimi la Wimbledon 2022. Jucătoarea o va avea ca adversară pe Paula Badosa.

„Mi-ar face plăcere să joc împotriva lui Halep. Am admirat-o întotdeauna, îmi place stilul ei complet de joc. Nu cred că ne asemănăm, dar mă atrage.

Ea nu este o jucătoare strict defensivă sau ofensivă, are pachetul complet. Chiar aș vrea să o întâlnesc și să văd cum reușește asta”, a spus Paula Badosa, potrivit Punto de Break, cu câteva zile înainte de victoria de azi.

UPDATE 18:21: 5-1. Frech reduce din diferență, 40-30. Simona Halep nu se lasă.

UPDATE 18:18: 4-1. Românca noastră a început să se miște mai bine, încearcă în continuare să își domine adversara în setul 2.

UPDATE 17:55  6-4. Simona Halep a închis primul set după 33 de minute

UPDATE 17: 46: 5-4. Frech a prins curaj și a început să fie mai agresivă pe teren, venind mai des la fileu. Simona a ratat două retururi consecutive.

UPDATE 17:44: 5-3. Simona a făcut greșeli și adversara a profitat de ele. Magdalena a prins linia de fund cu un lob.

UPDATE 17:29: 5-2. Magdalena a câștigat gameul la 0.

UPDATE 15:36: 5-1. Simona Halep se impune în fața adversarei sale. Românca nu vrea să îi dea șanse de a lua puncte.

UPDATE 17:34: 4-1. Simona a egalat la 30 după ce Frech a început bine gameul. Adversara ei a reușit să puncteze.

UPDATE 17:30: 4-0. Simona închide gameul cu un as după ce Frech a reușit să ia 2 puncte la retur.

UPDATE 17:25: 3-0. Simona Halep și-a efectuat și ea serviciul fără probleme. Românca profită de problemele pe care adversara ei le are și reușeste un break.

UPDATE: Meciul a început la ora 17:15. Frech a servit primul serviciu, în timp ce Halep a reușit să se impună la 15.

Live Stream Wimbledon 2022: Simona Halep – Magdalena Frech. Fostul lider mondial a debutat cu dreptul în turneul de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2019. Românca a învins-o în primul tur pe Karolina Muchova, din Cehia, cu scorul 6-3, 6-2, și pe Kirsten Flipkens cu 7-5, 6-4.

„Nu este vorba de meciul meu, ci despre ea. Mă bucur că am putut să joc împotriva ei. Am vorbit în trecut despre asta, acum emoția e mare. Am tremurat în timpul meciului. Antrenorul meu știe, poate confirma.

Kirsten  este o campioană, nu cedează niciodată. O felicit! Ne va lipsi și mult noroc în ceea ce urmează să facă.”, a declarat imediat după meci Simona, referindu-se la retragerea Kirstenei Flipkens.

Partida poate fi urmărită pe Eurosport, sâmbătă

Simona o va întâlni pe poloneza Magdalena Frech (92 WTA) în turul trei de calificare. Jucătoarea poloneză de 24 de ani nu este o necunoscută pentru Simona Halep. Cele două s-au mai întâlnit pe teren, de două ori. Simona s-a impus în cele două întâlniri cu 6-2, 6-0 la Praga, în 2020, respectiv 6-4, 6-3 la Australian Open-ul de anul acesta.

„Am jucat deja de două ori, cel mai recent la Australian Open, unde meciul a fost chiar echilibrat. Poate că a treia oară va fi cu noroc și voi fi câștigătoare.

Nu mă gândesc că e campioana de la Wimbledon 2019. Sigur, mi-aș fi dorit o adversară mai ușoară să ajung în turul 4 fără probleme. Știu că va fi un meci greu și mă aștept la asta”, a declarat Magdalena Frech.

Partida Halep – French va fi transmisă, în direct, de Eurosport. Dacă va trece de French, Halep va merge mai departe în optimile de finală de la Wimbledon 2022. Până acum, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 91.116 de euro. Legat de starea sa de spirit și ce așteptări are, Simona Halep spune:

„E o revenire plăcută pentru că întotdeauna îmi place să joc la Wimbledon și e o atmosferă extraordinară. Mă bucur că am câștigat și că mai am șansa să joc aici.

Nu știu dacă va fi diferit (n.r. jocul lui Frech) pentru că nu am jucat niciodată contra ei pe iarbă. Dar e un nou meci, am jucat contra ei și știu la ce să mă aștept. O să mă concentrez pe mine și o să încerc să joc mai bine decât astăzi”, a spus Halep, în exclusivitate pentru Eurosport.

Ora meciului nu a fost anunțată oficial, acest lucru se va întâmpla în cursul acestei zile, sau cel târziu după ultimul meci din această seară.