Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon. A învins-o, după o oră de joc, pe Kirsten Flipkens

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea la Wimbledon. A învins-o, după o oră de joc, pe Kirsten Flipkens
Simona Halep o întâlnește pe belgianca Kirsten Flipkens în turul 2 la Wimbledon 2022

Live Stream Wimbledon 2022: Simona Halep – Kirsten Flipkens. Fostul lider mondial va juca, joi, în turul 2 al turneului de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2019. Românca a depășit-o în primul tur pe Karolina Muchova, cu scorul de  6-3, 6-2. Simona Halep se va confrunta în manșa secundă cu belgianca Kirsten Flipkens (62 WTA), într-o partidă ce va fi transmisă de Eurosport, dar poate fi urmărită și în format Live Stream pe playtech.ro.

Simona Halep se califică în turul 3 la Wimbledon

După aproape o oră jumăate de joc, și cu multe probleme, Simona Halep a reușit să o învingă pe Kirsten Flipkens cu scorul general de 7-5, 6-4, mergând astfel în Turul 3. În această etapă a turneului va juca cu Magdalena Frech (Polonia, 92 WTA).

„Nu este vorba de meciul meu, ci despre ea. Mă bucur că am putut să joc împotriva ei. Am vorbit în trecut despre asta, acum emoția e mare. Am tremurat în timpul meciului. Antrenorul meu știe, poate confirma.

Kirsten  este o campioană, nu cedează niciodată. O felicit! Ne va lipsi și mult noroc în ceea ce urmează să facă.”, a declarat imediat după meci Simona, referindu-se la retragerea Kirstenei Flipkens.

Live Stream Wimbledon 2022: Simona Halep – Kirsten Flipkens

La această oră deja se joacă meciul din turul 2, dintre Simona Halep și Kirsten Flipkens

Începe setul al doilea

 • 6-4. Simona Halep obține break-ul și câștigă meciul. Se califică în Turul 3
 • 4-4. Simona Halep reușește să egaleze după un joc strâns. Românca servește de meci!
 • 4-4. Simona Halep reușește să egaleze după un joc strâns. Are șanse de break și de a conduce jocul
 • 3-4. Simona Halep reușește din nou să mai câștige un game
 • 2-4. Simona Halep reușește să mai câștige un game
 • 1-4. Flipkens își face serviciul, e la 2 game-uri distanță de a câștiga setul
 • 0-3. Flipkens conduce în acest moment
 • 0-1. În setul doi, Kirsten Flipkens salvează două mingi de break și conduce

Simona Halep a câștigat  primul set cu 7-5

 • 7-5.  Simona Halep revine în set de la 2-5 și câștigă manșa inaugurală cu 7-5 după 37 de minute de joc
 • 6-5. Simona Halep face break-ul și servește pentru set
 • 5-5. Simona Halep egalează și merge mai departe, forțând jocul
 • 4-5. Simona Halep revine și câștigă încă un set și poate egala, realizând încă un break
 • 3-5. Simona Halep revine și câștigă un nou set
 • 2-5. Flipkens are serviciul, iar Simona servește pentru egalare în primul set
 • 2-4. Simona Halep nu a reușit să-și facă serviciul.
 • 2-3. Simona Halep obține la 0 break-ul. Va servi pentru a egala la 3.
 • 1-3. Simona Halep își pierde serviciul, Flipkens conduce
 • 1-2. Kirsten Flipkens își face serviciul pentru prima dată în acest meci
 • 1-1. Kirsten Flipkens ra egalat după ce a recuperat un break. Simona, cât pe-aci să se accidenteze, după ce a alunecat din nou pe iarbă
 • 1-0. Simona Halep a câttigat primul set cu un break

 

Live Stream Wimbledon 2022: Simona Halep – Kirsten Flipkens. Fostul lider mondial a debutat cu dreptul în turneul de Grand Slam pe care l-a câștigat în 2019. Românca a învins-o în primul tur pe Karolina Muchova, din Cehia, cu scorul 6-3, 6-2,

„Am avut emoții mari la revenire, dar sunt fericită. Am amintiri superbe de-aici, din 2019. Cu tot ce s-a întâmplat în lume, cu accidentările, a apărut o lipsă de încredere. Karolina e o adversară foarte tare. Joacă minunat, așa că am avut ceva emoții înaintea acestui meci.

Am avut mari bătăi de cap în ultimii ani, nu mi-a fost ușor. Îi mulțumesc antrenorului meu, Patrick, pentru că m-a ajutat să am din nou pasiune. Acum iubesc tenisul din nou. Îmi place să fiu pe teren, îmi place să joc și îmi place să muncesc, ceea ce nu e foarte simplu”, a declarat Simona Halep la finalul partidei.

Partida poate fi urmărită pe Eurosport

Simona o va întâlni pe Kirsten Flipkens (62 WTA) în turul următor. Veterana belgiană de 36 de ani se află la ultimul turneu al carierei. Cu un joc periculos pe iarbă, Flipkens nu i-a mai ieșit în cale Simonei de șase ani. Românca a învins-o în toate cele 5 întâlniri anterioare, inclusiv pe iarbă. Tot atunci a câștigat primul ei titlu pe această suprafață, la Hertogenbosch în 2013.

„Pe iarbă e mult mai dificilă, pentru că are un slice foarte bun, variază foarte mult. Am jucat de multe ori contra ei. Știu la ce să mă aștept, dar va fi un nou meci. Așa că o să mă concentrez pe ce am de făcut și să joc ce am de jucat.

Pentru că asta-mi doresc, indiferent de rezultatul final. Vreau să fac jocul pe care mi-l doresc și să ajung să joc mai bine”, a spus Simona Halep, conform treizecizero.ro.

Partida Halep – Flipkens va fi transmisă, în direct, de Eurosport. Dacă va trece de Flipkens, Halep o va întâlni în turul 3 pe învingătoarea duelului Magdalena Frech (Polonia, 92 WTA) – Anna Schmiedlova (Slovacia, 84 WTA). Până acum, Halep și-a asigurat un cec în valoare de 91.116 de euro. Dacă va ajunge în manșa următoare, românca va fi recompensată cu un premiu de 140.178 de euro.