Simona Halep, luată la întrebări de Ion Țiriac pe Național Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. „Ai pornit prima. De ce?”

Simona Halep, luată la întrebări de Ion Țiriac pe Național Arena despre meciul istoric de la Wimbledon. „Ai pornit prima. De ce?”
Simona Halep, luată la întrebări de Ion Țiriac, la Arena Națională

Simona Halep a venit cu premiul acasă! Istoria s-a scris zilele trecute, iar bucuria se trăiește înapoi în România. Campioana noastră a venit la gala oficială cu fanii săi pe Arena Națională unde a fost luată la întrebări de Ion Țiriac.

Simona Halep, luată al întrebări de Ion Țiriac, pe Arena Națională

„Ai pornit prima pe teren. De ce?”, a întrebat-o Ion Țiriac pe campioană. „Aşa am vrut, nu este nicio regulă la Wimbledon, dar aşa am simţit să fac”, i-a răspuns Halep.  Peste 30.000 de suporteri au venit, în cursul zilei de miercuri, pe Arena Națională, pentru a participa la ceremonia în cadrul căreia campioana și-a prezentat trofeul de la Wimbledon. La stadion au fost prezenți părinții acesteia, Ion Țiriac, Daniel Dobre, Gabriela Szabo, Mihai Leu Elisabeta Lipă şi Gică Popescu.

Simona Halep, reacție după intonarea imnului
Simona Halep, reacție după intonarea imnului

Andra a fost cea aleasă pentru a oferi atmosfera în gala în cauză. Zeci de mii de oameni au cântat împreună cu artista imnul țării. Simona Halep a fost și ea trup și suflet alături de românii ei și de emoția ce trecea dincolo de Arenele Romane. “E al ţării acest trofeu, în primul rând. E o seară foarte specială pentru mine, vă mulţumesc că aţi venit. Să ne bucurăm şi să ne gândim că mai pot fi astfel de zile”, a spus sportiva.

Simona Halep

Simona Halep și-a prezentat trofeul în fața a 30 de mii de fani, pe Arena Națională din Capitală. Ion Țiriac a comentat cu Simona Halep cele mai importante momente ale finalei de la Wimbledon, în timp ce spectatorii au urmărit secvențele pe ecrane gigant https://bit.ly/2LnmSK9

Publicată de StirileTVR pe Miercuri, 17 iulie 2019

„Am simțit mai multă încredere după ce am luat primul set”

„Am simțit mai multă încredere după ce am luat primul set, dar nu m-am gândit la victorie. Știam că în multe meciuri am avut primul se contra ei, mai apoi și-a revenit. M-am calmat când a început să urle să se încurajeze, atunci mi-am zis că trebuie să stau tare acolo”, a detaliat Simona Halep.

„N-am văzut-o niciodată mai bine concentrată, tot…fără exiberanțe. Și-a făcut reaba complet concentrată de la A la Z. Prima dată la 25 de minute de la începerea meciului a avut o reacție tip Serena. La 4-5, 5-2 a gândit cum a gândit. A plecat și s-a așezat pentru celălalt serviciu, asta vine numai de la concentrație”, a spus mândru, dar continuând să o dojenească pe sportivă, Ion Țiriac.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI