Video. Simona Halep, lovitura zilei la WTA Praga. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a reuşit o lovitură absolut genială la Praga. Fanii au fost uimiţi

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la WTA Praga, după ce a învins-o pe Polona Hercog, scor 6-1, 1-6, 7-6 (3). A fost o partidă care s-a întins pe mai bine de două ore şi jumătate. După şase luni de pauză, ambele jucătoare au avut multe momente în care au înşirat erorile neforţate. Dar au fost şi foarte multe lovituri extrem de spectaculoase, iar Simona Halep a avut şi aici contribuţia cea mai însemnată.

Simona Halep, punctul zilei la Praga. Şi comentatorul de limba engleză a fost uimit

Au fost multe puncte spectaculoase reuşite de Simona, care ne-au făcut să ne dăm seama cât de mult ne-a lipsit tenisul. Dar premiul pentru lovitura zilei de la Praga merge pentru un punct câştigat de Halep în setul decisiv, la 3-2 şi 15-15.

Pe serviciul adversarei, Simona Halep părea dominată. Loviturile de la Hercog veneau cu mare viteză, iar românca abia reuşea să returneze. Într-un fel sau altul, toate mingile ei din defensivă au mers în terenul adversarei. Polona Hercog a continuat să preseze, dar totul s-a încheiat brusc pentru ea. Dintr-o poziţie incomodă, Simona a agăţat cu forehand-ul o lovitură care părea decisivă a adversarei. Nu doar că a returnat în teren, dar a dat direct câştigător.

Polonei Hercog nu i-a rămas decât să se certe de una singură. Pentru ca apoi să accepte că nu putea avea replică la o asemenea lovitură. Inclusiv comentatorul de limba engleză al partidei a fost uimit de acest punct câştigat de româncă. „Oh, wow, este ceva special din partea lui Halep”, a exclamat acesta.

Inclusiv site-ul oficial al WTA a remarcat super lovitura trimisă de Simona Halep: „Uimitor, Simona”. Filmuleţul a devenit repede viral şi a fost apreciat de fanii Simonei din întreaga lume. A fost un game pe care Halep avea să îl piardă până la urmă. Dar ce mai contează, a câştigat meciul şi va juca în turul 2.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI