Simona Halep, lovitură dură din partea WTA. Decizia lor bizară e extrem de fermă

Simona Halep, lovitură dură din partea WTA. Decizia lor bizară e extrem de fermă
Decizie bizară luată de WTA în ceea ce o privește pe Simona Halep

Lovitură grea din partea WTA pentru Simona Halep. Decizia bizară: nu a fost nominalizată în 2020 la premiul de Favorită a fanilor după ce a câștigat precedentele trei ediții.

Lovitură dură pentru Simona Halep: nu a mai fost nominalizată la premiul de Favorită a fanilor în 2020 de WTA

Simona Halep, numărul doi mondial, a fost preferata fanilor din circuitul WTA în anul 2017, 2018 și 2019, însă nu a fost nominalizată și în 2020 de site-ul WTA. Cele patru candidate din acest an sunt poloneza Iga Swiatek, campioana de la Roland Garros, care a pierdut anul trecut în fața constănțencei bătălia pentru titlul de numărul unu în inimile iubitorilor de tenis, jucătoarea americană Coco Gauff, în vârstă de 16 ani, australianca Daria Gavrilova și rusoaica Daria Kasatkina. Oamenii își pot vota favorita până pe 6 decembrie pe site-ul Asociației Jucătoarelor profesioniste de Tenis (WTA).

Problemele nu se opresc aici, căci jucătoarea de tenis se confruntă și cu probleme mari de sănătate, care s-ar fi agravat în ultima vreme. Aceasta a fost diagnosticată la 17 ani cu hernie de disct, motiv pentru care are dureri cumplite mereu.

„Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic. E cumplit și frustrant”, a spus Simona Halep.

Românca, acuzată de neimplicare

Halep a fost criticată de către președinta Federației Germane de Tenis pentru lipsa de implicare pe care o arată în legătură cu cele mai importante probleme ale circuitului WTA. Barbara Rittner spune că este dezamăgită de comportamentul avut de ocupanta locului 2 mondial, care nu și-a susținut colegele mai slab cotate. Fosta jucătoare de tenis cu două titluri WTA în palmares a dat de înțeles că lipsa prezenței de spirit arătată de trei dintre cele mai importante jucătoare ale lumii, Ashleight Barty, Simona Halep și Angelique Kerber este ceva la care nu se aștepta.

„În circuitul feminin avem puține personalități care se implică. Mă refer în special la Simona Halep și Ashleigh Barty, care sunt absente de la dezbateri, iar asta nu este eficient. Trebuie să înțeleagă ceva: au o responsabilitate față de circuit! De asemenea, Angelique Kerber ar trebui să se facă auzită”, a spus Barbara Rittner.

Următorul turneu la care va participa Halep

  • Simona Halep a confirmat că va participa la Australian Open în anul 2021, desfășurat în perioada 8-21 februarie.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI