Simona Halep, dezvăluire cutremurătoare despre problemele de sănătate: „E cumplit”

Simona Halep, dezvăluire cutremurătoare despre problemele de sănătate: „E cumplit”
SImona Halep a vorbit despre numeroasele probleme medicale pe care le are de înfruntat

Simona Halep este cea mai bună sportivă a României și și-a câștigat admirația lumii întregi. Este în top 10 WTA de aproape șapte ani, timp în care a obținut venituri record, peste 37 milioane de dolari brut. Dar puțină lume vorbește și despre sacrificiile pe care jucătoarea de pe locul 2 mondial le-a făcut pentru a nu rămâne doar la stadiul de talent. În documentarul „3 mm”, prezentat de ProTV, Simona Halep le amintește tuturor ce înseamnă aceste sacrificii. Tenisul este un sport foarte solicitant, care i-a provocat numeroase probleme medicale.

Simona Halep, despre problemele medicale care o chinuie: „Am patru hernii, nu e uşor de gestionat”

Cel mai greu moment din cariera mea a fost când a trebuit să abandonez un meci din cauza durerilor. Se întâmplă să intri pe teren cu dureri, pe o scară de la 1 la 10, de 2, iar după câteva minute să ajungi la 8. Nu poți să mai controlezi nimic, e cumplit și frustrant.

E un sport solicitant tenisul, rotațiile pe care noi le avem în tenis sunt foarte riscante pentru coloană. La 17 ani, am avut prima problemă la spate. Mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc. Am în jur de patru hernii, nu sunt ușor de gestionat. Permanent avem o durere, e greu”, a fost declarația cutremurătoare a Simonei Halep pentru sursa citată.

Pentru Simona Halep a început deja pregătirea pentru Australian Open. Dar programul ei va suferi unele modificări după anunţul făcut miercuri. Autoritățile statului Victoria au decis să amâne Australian Open, primul turneu de Grand Slam din noul an. Astfel, competiția va începe cu trei săptămâni mai târziu, pe 8 februarie, anunță Daily Mail. Inițial, startul era programat pentru 18 ianuarie. Decizia vine în condițiile în care jucătorilor le-a fost interzis să călătorească spre Melbourne încă din această lună.

Va pleca în Australia la mijlocul lunii ianuarie și va fi nevoită să stea întâi două săptămâni în carantină. Timp în care va avea voie să meargă doar la complexul stabilit pentru antrenamente. Carantina este programat să înceapă pentru 15 ianuarie, nu înainte de a face un test Covid. Alte patru vor face toți jucătorii în timpul carantinei. În zilele 3, 7, 10 și 14. Apoi, spre finalul lunii ianuarie ar urma să fie programat primul turneu pentru Halep. Planul ar fi pentru organizarea unui turneu WTA, cel mai probabil de categorie Premier, tot la Melbourne. Care ar urma să înceapă la finalul lunii ianuarie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI