Simona Halep, la antrenament cu Patrick Mouratoglou, în Franța: „Totul s-a schimbat” VIDEO

Simona Halep, la antrenament cu Patrick Mouratoglou, în Franța: „Totul s-a schimbat” VIDEO
Simona Halep se pregătește alături de antrenorul Patrick Mouratoglou pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros

Simona Halep, la antrenament cu Patrick Mouratoglou, în Franța. Jucătoarea din Constanța s-a reîntors la academia deținută de antrenorul francez pentru a-și pregăti startul în turneul de la Roland Garros de săptămâna viitoare. Românca a postat câteva imagini de la pregătirea efectuată în complexul situat pe Riviera franceză. Simona Halep a vorbit în presa din Hexagon și despre colaborarea cu Mouratoglou, începută pe 7 aprilie.

Simona Halep, la antrenament cu Patrick Mouratoglou, în Franța

Simona Halep, la antrenament cu Patrick Mouratoglou, în Franța. Fostul lider mondial a petrecut câteva zile în România după care s-a întors la treabă. Românca a revenit pe terenurile de la Academia de tenis a antrenorului său, situată pe Riviera Franceză.

Simona Halep s-a declarat încântată de întoarcerea la academie, motiv pentru care a făcut cîteva postări și pe InstaStories. „Iubesc acest loc”, „Înapoi către acest loc minunat”, „Tic, tic, boom. E aproape ora Roland Garros-ului. Ochii sunt setați ferm pe Slam-ul meu preferat”, a scris Simona Halep, pe Instagram. Ea apare și în clipuri în care se antrenează alături de Mouratoglou, într-unul dintre ele exersându-și serviciul.

„Totul s-a schimbat”

Simona Halep a acordat și un interviu pentru Eurosport France în care a vorbit despre colaborarea cu Mouratoglou. Ea n-a uitat să precizeze că Roland Garros este Grand Slam-ul ei preferat, amintindu-și de victoria din 2018 de pe zgura pariziană.

Halep a mărturisit că Mouratoglou și Darren Cahill, fostul său tehnician, sunt antrenori diferiți, pe care nu vrea să-i compare, amândoi fiind grozavi.

„Aveam o percepție complet diferită despre el înainte să începem colaborarea. Am rămas foarte surprinsă. Îmi place foarte mult personalitatea sa, energia lui și felul în care vede tenisul. El și Darren Cahill sunt diferiți și nu vreau să-i compar, dar amândoi sunt grozavi. Am putut sesiza anumite lucruri pe care Patrick le-a lucrat cu Serena și m-au impresionat. Să reușești să ții o jucătoare motivată care a câștigat atâtea Grand Slam-uri este incredibil. Mereu l-am admirat pentru asta.

Patrick mi-a oferit multă motivație și m-a ajutat să îmi găsesc dragostea pentru acest sport. Este o plăcere să fiu din nou pe teren și să muncesc din greu. Totul s-a scimbat și acum trebuie să mă adaptez, dar simt că m-am descurcat bine până acum. Abia aștept să ofer ce am mai bun pe teren și să dau tot ce am mai bun. Pot să fiu mai agresivă și lucrăm la acest aspect, dar și la jocul complet”, a spus Simona Halep pentru sursa citată.

Simona Halep ocupă locul 19 WTA. Ea are ocazia să urce în ierarhia mondială în perioada următoare, dat fiind că anul trecut a absentat atât de la Roland Garros, cât și de la Wimbledon din cauza accidentării suferită la Roma.