Simona Halep își lansează propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Simona Halep își lansează propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

Veștile sunt foarte bune pentru jucătoare de tenis, deși a suferit de curând o înfrângere, în cadrul semifinalelor din competiția Australian Open. Simona Halep își va lansa propriul parfum și produsul cosmetic va putea fi achiziționat începând cu o dată specială, cea de 8 Martie, din acest an.

Simona Halep își lansează propriul parfum

Jucătoatoarea de tenis a decis să se concentreze și pe partea de înfrumusețare, după ce a pierdut și a fost eliminată din cadrul Australian Open, cu câteva zile în urmă. Ziua Femeii din acest an îi va aduce Simonei Halep un motiv în plus de bucurie, odată cu lansarea așteptată deja cu sufletul la gură de foarte multe doamne și domnișoare.

Simona Halep va avea propriul ei parfum, ce va purta denumirea de „Her Story” (n.r.: „Povestea ei”), și care va face parte din gama Avon. Produsul va putea fi achiziționat de la reprezentații brandului de cosmetice începând cu data de 8 Martie, fiind lansat special de Ziua Femeii.

Simona Halep își lansează propriul parfum. Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie
Parfumul Simonei Halep se numește Her Story și va fi lansat în cadrul companiei Avon

Cum se va numi produsul care se va lansa pe 8 Martie

„Am reușit și am realizat că viața mea este despre cât de frumos îmi trăiesc fiecare capitol din poveste. Ce au în comun tenisul și frumusețea? Încrederea. Încrederea că atunci când port aroma care mă definește, îmi pot împlini cele mai nebune visuri”, a susținut Simona Halep, în cadrul campaniei de lansare pentru propriul său parfum.

Jucătoarea de tenis în vârstă de 28 de ani a reușit să inspire generații întregi de tinere și femei, și susține că parfumul pe care îl va lansa în cadrul companiei Avon o definește complet. De asemenea, prețul la care va putea fi achiziționat produsul cosmetic va fi situat în jurul sumei de 50 de lei. Parfumul care îi poartă semnătura Simonei Halep are în componență arome precum floarea de iris, piperul roz sau patchouli.

„Her Story m-a cucerit din prima clipă. Este semnătura mea personală care îmi amintește în fiecare zi că imposibilul devine posibil”, a mai mărturisit Simona Halep, potrivit prosport.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI