Simona Halep, criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open. Și-a distrus racheta

Simona Halep, criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open. Și-a distrus racheta

Simona Halep a făcut o criză de nervi, după ce a fost eliminată de la Australian Open. Sportiva și-a distrus racheta cu care a jucat și a reacționat în mod agresiv, ca niciodată până acum. Furia Simonei Halep a fost resimțită odată cu acest gest, iar imaginile au devenit virale, la scurt timp după ce a pierdut în ultimul set.

Simona Halep a avut o primă reacție, după ce a reacționat nervos, în urma înfrângerii pe care a suferit-o la Australian Open. Meciul în care a evoluat, joi, românca a avut un scor final de 6-7, 5-7, fiind disputat cu jucătoarea Garbine Muguruza, în vârstă de 26 de ani. Oponenta sa a obținut victoria după un meci de două ore și cinci minute.

Prima reacție a Simonei Halep, după criza de la Australian Open

„Să pierzi așa doare mai tare, cu siguranță. Sufăr acum, trebuie să recunosc asta. Dar viața merge înainte! Cred că aș fi putut fi puțin mai curajoasă la punctele importante. Nu am făcut asta. Am fost un pic prea defensivă la acele mingi și nu am putut prelua controlul punctului. Muguruza a servit bine în momentele importante. Returul meu nu a fost grozav azi. Cred că amândouă am făcut un meci bun, dar în final ea a fost mai puternică. În momentele cruciale ea a fost mai curajoasă decât mine”, a transmis Simona Halep, potrivit DigiSport.

Simona Halep, criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open. Și-a distrus racheta

Românca a făcut o reală criză de nervi și și-a făcut racheta de tenis țăndări. În semifinalele de la Australian Open, Simona a jucat împotriva lui Garbine Muguruza, o jucătoare cu numărul 32 din clasamentul WTA. Deși a condus în cel de al doilea set, jucătoarea din Constanța a fost învinsă de oponenta ei. Momentul nu a fost unul absolut deloc pe placul Simonei Halep, mai ales că a fost vorba despre un meci așteptat cu sufletul la gură de către fani. Totodată, imaginile surprinse cu ajutorul camerelor de filmat prezente pe teren, au devenit virale într-un timp record.

Simona Halep, criză de nervi după ce a fost eliminată de la Australian Open. Și-a distrus racheta
Simona Halep și-a distrus racheta de tenis, la eliminarea din Australian Open

Simona Halep a fost surprinsă când își face racheta bucăți, izbind-o cu foarte multă putere de sol. A fost o reacție cât se poate de neașteptată din partea jucătoarei de tenis, mai ales că nu s-a manifestat niciodată într-atât de violent. Ce pare să o fi scos din sărite pe aceasta ar fi fost câteva greșeli pe care le-a făcut pe parcursul meciului. A fost vorba despre faptul că Halep a avut două mingi de set la 6-5 (40-15) pe serviciul adversarei, dar nu le-a valorificat.

Video cu Simona Halep

Șansele pe care le-a irosit au dus la pierderea meciului și Simona Halep a făcut o criză de nervi, potrivit adevărul.ro. După ce a învins-o pe româncă, pe zgură, Garbine Muguruza va juca în finală împotriva Sofiei Kenin, cu numărul 15 WTA și de origine americană.