Simona Halep, investiție imensă. Câți bani va cheltui pentru un adevărat imperiu, la Constanța

Simona Halep, investiție imensă. Câți bani va cheltui pentru un adevărat imperiu, la Constanța

Simona Halep continuă investițiile în domeniul imobiliarelor, o construcție impresionantă urmând să apară în centrul Constanței.

Simona Halep va face o investiție imensă la Constanța

Simona Halep și familia sa vor investi într-un hotel de cinci stele cu patru etaje, în centrul Constanței, pe locul unde a funcționat cafeneaua care îi purta numele campioanei de la Wimbledon. Documentația depusă de firma deținută de Nicolae Halep, fratele sportivei, a fost aprobată de Primăria Constanța. Hotelul de lux va fi ridicat pe bulevardul Mircea cel Bătrân nr.105, unde a funcționat cafeneaua SH Café, administrată de Cubit SRL, firmă deținută de Nicolae și Stere, fratele, respectiv, tatăl Simonei Halep, informează publicația Replica.

Din păcate pentru Simona Halep și familia sa, cafeneaua respectivă nu a rezistat prea mult pe piață, deși beneficia de un vad comercial foarte bun. Chiar în plin centrul orașului Constanța. Astfel că, în 2018, cafeneaua și-a închis definitiv ușile. Investiția de 600.000 de euro a Simonei Halep se adăuga listei de falimente care mai cuprindea până la acel moment un magazin de lux, un restaurant și o altă cafenea, la rândul lor închise.

Acum, în locul unei cafenele va apărea un hotel de lux, cu care Simona Halep speră să dea lovitura.

Aici a funcționat cafeneaua Simonei Halep Sursa foto: Replica
Aici a funcționat cafeneaua Simonei Halep Sursa foto: Replica

Ce avere imobiliară deține Simona Halep

Câștigătoarea turneelor de Grand Slam de la Roland Garros (2018) și Wimbledon (2019) este destul de înfiptă în domeniul imobiliar. Constănțeanca a investit două milioane de euro în două hoteluri, cu același nume, Drachenhaus, dintre care unul în Poiana Brașov, iar altul în centrul istoric al Brașovului.

Cea mai bună sportivă a României, fostul număr 1 mondial din tenisul feminin, mai deține un apartament de 400.000 de euro în București, o vilă de 600.000 de euro în Constanța. De asemenea, a mai construit și un bloc cu două etaje lângă casa părintească. Și Simona Halep nu se oprește aici, 500.000 de euro au fost investiți în câteva vile de la malul mării, plus alte milioane pentru un bloc de șase etaje cu apartamente de lux, în nordul stațiunii Mamaia.

Pe lângă toate acestea, Simona Halep se poate lăuda cu o colecție impresionantă de mașini de lux, în valoare de peste un milion de euro. Acum, rămâne de văzut ce soartă va avea viitorul hotel din centrul Constanței, pentru care probabil se pregătește o sumă impresionantă.

Simona Halep, locul 2 WTA, este de aproape două luni în izolare și speră ca întrecerile de tenis să revină cât mai curând în prim-plan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI