23 apr. 2020 | 15:56

Simona Halep, gest uriaș în plină pandemie. Cum s-a alăturat inițiativei lui Ștefan Mandachi, la Suceava

Sport
Simona Halep, gest uriaș în plină pandemie. Cum s-a alăturat inițiativei lui Ștefan Mandachi, la Suceava
Simona Halep, gest uriaș în plină pandemie. Cum s-a alăturat inițiativei lui Ștefan Mandachi, la Suceava

Ștefan Mandachi a rămas impresionat că un alt nume greu din sport s-a alăturat campaniei sale. Simona Halep, locul 2 WTA, a făcut un gest uriaș în plină pandemie.

Simona Halep, gest uriaș în plină pandemie. Cum s-a alăturat inițiativei lui Ștefan Mandachi, la Suceava

Omul de afaceri sucevean Sorin Mandachi a inițiat o campanie umanitară prin care dorește sprijinirea Spitalului Județean Suceava, în această perioadă greu încercată. Demersul său are succes, din moment ce mari personalități se alătură inițiativei sale. Prima gimnastă din lume care a primit nota 10, Nadia Comăneci, s-a implicat personal în această campanie, iar acum Mandachi a anunțat cu bucurie că un alt star al sportului mondial vine în ajutorarea medicilor suceveni. Simona Halep a donat câteva obiecte personale de suflet, care vor fi scoase la licitație pentru obținerea fondurilor necesare.

„O nouă mega surpriză pentru Suceava din partea unui simbol al României. Simona Halep a donat o rachetă de tenis, o minge și un tricou de la Wimbledon, cu semnătură. Obiectele super-valoroase au fost oferite campaniei www.1cm.ro, la inițiativa Nicoletei Negură, care le-a primit de la tatăl Simonei Halep, în scop umanitar. Prima tentație a fost să le păstrez eu (și să donez la Crucea Roșie o sumă de bani) dar e clar că nu e momentul acum: Suceava are mai mare nevoie de ele și am convingerea că se va găsi un cetățean să ofere o sumă consistentă pe aceste obiecte <de muzeu>”, a scris Mandachi în postarea sa de pe Facebook.

Pe cine mai așteaptă Ștefan Mandachi pentru a completa „Sfânta Treime”?

Ștefan Mandachi a precizat că vor fi scoase la licitație racheta, mingea de tenis și tricoul de la Wimbledon, toate cu semnătura campioanei Simona Halep, iar câștigătorul licitației va beneficia și de o oră de antrenament la tenis cu omul de afaceri.

Licitația care se desfășoară pe site-ul www.1cm.ro și pe pagina de socializare a omului de afaceri, se va încheia pe 24 aprilie, la ora 23:59.

„După susținerea Nadiei Comaneci și a Simonei Halep, mai lipsește Regele Hagi și închidem ”Sfânta Treime” a sportului românesc”, a mai spus Ștefan Mandachi.

Suceveanul a iniţiat o campanie de strângere de fonduri, prin scoaterea la vânzare a centimetrilor din primul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a construit la ieşire din Suceava spre Fălticeni, sumele fiind completate prin organizarea mai multor licitații cu obiecte donate de cei care vor să sprijine această campanie.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Nu mai pune apă sau lapte în piure. Ingredientul secret care îl face cu adevărat delicios, la fel ca la restaurant
Click.ro
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul Hamas
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Elon Musk dă 1 milion de dolari pe zi până la alegeri. Loterie pentru semnarea unei petiții anti-woke
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Dispar buletinele. Decizia impusă de UE. Cum se schimbă actele în România
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
DECIZIA FINALĂ privind medicamentul utilizat de TOȚI ROMÂNII
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cuza a renunțat la părul lung și a apelat la o schimbare radicală de look, după doi ani. Cum arată acum prezentatorul TV
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro