Simona Halep, înainte de turneul de la Dubai: „Vreau să amân cât se poate de mult”

Simona Halep, înainte de turneul de la Dubai: „Vreau să amân cât se poate de mult”
Simona Halep va participa în această lună la turneele din Dubai și Doha

Simona Halep, înainte de turneul de la Dubai. Fostul lider mondial își începe seria de două competiții din Golf în Emiratele Arabe Unite. Numărul 22 mondial a plecat, miercuri, spre Dubai, unde nu fi însoțită de niciun antrenor după ce i-a demis pe Adrian Marcu și Daniel Dobre. Simona Halep a declarat că se simte pregătită și speră să facă o treabă bună atât în Dubai, cât și la Doha.

Simona Halep, înainte de turneul de la Dubai

Simona Halep, înainte de turneul de la Dubai. Fostul lider mondial revine în circuitul mondial la competiția WTA 500 din Emiratele Arabe Unite, ce va avea loc săptămâna viitoare. Jucătoarea din Constanța va participa după aceea și la turneul WTA 1000 de la Doha, în Qatar.

Simona Halep a plecat, miercuri, spre Dubai. Ea a declarat jurnaliștilor prezenți pe Aeroportul „Henri Coandă” că se simte bine și speră să facă o treabă bună în Golf. Simona Halep a adăugat, în privința deciziei de a-și demite antrenorii că nu obișnuiește să-și discute acest tip de hotărâri.

„Sunt pregătită și chiar îmi plac aceste două turnee, așa că sper să fac treabă bună. Nu obișnuiesc să-mi discut deciziile, domnul Marcu știe, domnul Dobre știe de ce am luat această decizie, cred că e suficient.

Nu am căutat un antrenor. Am un sparring (n.r. – partner) de la Academia Mouratoglou, o să vină cu mine la aceste turnee, să ne cunoaștem. În 2013, am fost în această situație și am fost OK. Am mai multă experiență acum și cred că o să fiu OK. Clasamentul chiar nu contează în momentul acesta, vreau doar să fiu sănătoasă și să joc cât se poate de bine”, a spus Simona Halep înainte de plecarea spre Dubai, conform digisport.ro.

„Vreau să amân cât se poate de mult”

Simona Halep l-a pomenit și pe Darren Cahill, pe care-l consideră cel mai bun antrenor din lume. Soția lui Toni Iuruc a mai adăugat că după turneele din Golf va reveni în țară, apoi va merge să se pregătească la Academia Patrick Mouratoglou din Franța.

„Internațional, sunt sigur că e cel mai bun antrenor (n.r. – Darren Cahill), nu vreau să compar pe nimeni cu el. Am lucrat șase ani cu el și este deosebit ca antrenor.

Vreau să văd cum este la aceste două turnee, apoi mă întorc acasă, apoi în plan este să merg la Academia Mouratoglou, că n-am mers niciodată. Este o provocare, o experiență și un lucru pozitiv, din punctul meu de vedere. Chiar sunt entuziasmată. N-am nicio presiune”, a mai spus campioana româncă, potrivit sursei citate

„Vreau să amân cât pot finalul carierei”

Simona Halep a mai adăugat că nu are așteptări de la rezultate, însă își dorește să facă tot ceea ce depinde de ea pentru a-și amâna finalul carierei.

„Mai am câțiva ani, vreau să fac tot ce pot. Nu știu despre viitor prea mult, vreau să amân cât se poate de mult finalul carierei. După ce am încheiat colaborarea cu antrenorii din România, am simțit că următorul pas trebuie să-l fac spre international și m-am gândit la Academia Mouratoglou, pentru că mulți jucători de top se pregătesc acolo și am înțeles că este o atmosferă foarte plăcută

Așteptări am de la mine din punctul de vedere al jocului, dar la rezultate nu pot să am așteptări, să câștig un turneu. Dar asta e dorința mea și pentru asta muncesc”, a mai spus Simona Halep.

După Dubai (14-19 februarie) și Doha (20-26 februarie), pentru Simona Halep vor urma turneele din SUA, de la Indian Wells (9 – 20 martie), Miami (22 martie – 3 aprilie) și Charleston (4-10 aprilie).

Foto: Facebook/Simona Halep/arhiva personală