Simona Halep, în vizorul presei internaționale. Ce au scris jurnaliștii străini despre a doua jucătoare a lumii

Simona Halep, în vizorul presei internaționale. Ce au scris jurnaliștii străini despre a doua jucătoare a lumii
Simona Halep, laudata de presa internationala

Simona Halep este în vizorul presei internaționale, iar jurnaliștii străini îi aduc laude chiar după ce a doua jucătoare a lumii a fost eliminată în optimile de finală de la Roland Garros.

Ce scrie presa internațională după înfrângerea Simonei Halep de la Roland Garros. ”A fost destul de uimitor să o vedem…”

Jurnaliștii străini o laudă pe Simona Halep, locul doi WTA, chiar dacă sportiva româncă a fost eliminată din optimile de finală de la Roland Garros.

Astfel, jurnaliștii de la Essentially Sports o laudă pe Simona Halep pentru că a fost calmă și foarte lucidă după ce a pierdut meciul de la Roland Garros cu Iga Swiatek.

Toni Iuruc si Simona Halep
Toni Iuruc si Simona Halep

Presa internațională o laudă pe Simona Halep

A fost destul de uimitor să o vedem reacționând super-calm după o înfrângere atât de mare. Ea a definit clar felul în care se întâmplă astfel de momente și că sunt normale în viața unui sportiv”, au scris jurnaliștii de la Essentially Sports.

Astfel, după eliminarea de la Paris, de la turneul Roland Garros, Simona Halep a afirmat că 2020 rămâne un an cu multe plusuri pentru ea.

2020, un an fantastic pentru Simona Halep

A fost un an fantastic cu toate momentele grele prin care am trecut cu toții, așa că nu voi strica tot ce s-a întâmplat din cauza unui singur meci”, a declarat Simona Halep.

Reamintim că Simona Halep a fost eliminată de poloneza Iga Swiatek în optimile de la Roland Garros după ce a pierdut cu 6-1, 6-2. De asemenea, pentru sportiva noastră acesta a fost ultimul turneu disputat în acest an.

Pe ce loc va termina Simona Halep anul 2020

În urma acestui rezultat, Simona Halep va încheia anul 2020 pe locul 2 în clasamentul WTA. Pe de altă parte, adevăratele probleme ale Simonei Halep par să vină din viața sentimentală. Părinții Simonei Halep nu ar fi de acord cu căsătoria fiicei lor cu omul de afaceri Toni Iuruc.

De asemenea, faptul că Simona Halep nu a putut să facă nuntă anul acesta cu Toni Iuruc le-a convenit părinților acesteia, întrucât consideră că Toni Iuruc este mai în vârstă și a mai fost însurat, un luctu nu prea bine văzut în comunitatea aromânilor din România, comunitate din care face parte și Simona Halep.

Radu Banciu, împotriva relației dintre Simona Halep și Toni Iuruc

Primul care a spus lucrurilor pe nume, s-a arătat împotriva relației dintre Siomana Halep și Toni Iuruc nu a fost vreum membru al familiei, ci a fost realizatorul TV Radu Banciu.

O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc… Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Ca este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep.

Cum l-a numit Radu Banciu pe iubitul Simonei Halep

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc… Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume.

 Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție… Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu Ciuruc? Ce tradiții sunt astea, bă?”, spunea Radu Banciu la B1 TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI