16 aug. 2022 | 11:11

Simona Halep, în fața unor alte premii generoase. Câți bani poate câștiga românca la Cincinnati

Sport
Simona Halep, în fața unor alte premii generoase. Câți bani poate câștiga românca la Cincinnati
Simona Halep a depășit suma de 40 de milioane de dolari câștigată doar din tenis în toată cariera

Simona Halep, în fața unor alte premii generoase. Jucătoarea din Constanța s-a impus în turneul de la Toronto, adjudecându-și cel de-al 24-lea titlu din carieră. Ea a fost recompensată și cu un cec în valoare de 439.700 de dolari, ea depășind 40 de milioane de dolari câștigați doar din tenis. Simona Halep va lua startul, în această noapte, și în întrecerea din Cincinnati, competiție ce oferă, de asemenea, sume generoase jucătoarelor.

Simona Halep, în fața unor alte premii generoase

Simona Halep, în fața unor alte premii generoase. Fostul lider mondial și-a atins obiectivul fixat la începutul anului: reintrarea în Top 10 WTA. Românca ocupă locul 6 după ce s-a impus în finala de la Toronto în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia.

Simona Halep n-a uitat de susținerea extraordinară de care s-a bucurat din partea fanilor români prezenți în tribune de-a lungul întregului turneu canadian. Ea a potat un mesaj de mulțumire pentru aceștia.

„Am decis să fac o postare dedicată tuturor fanilor mei români din toată lumea. În această săptămână , în Toronto, am fost atât de impresionată de toată susținerea care mi-a fost oferită. Sunt mereu susținută din toate colțurile lumii.

Sunteți unul din motivele pentru care mă lupt atât de tare la meciuri, iar când sunt momente dificile parcă am mai multă energie și atunci când câștig, simt că o fac și pentru voi. Vă mulțumesc tuturor pentru energia frumoasă pe care mi-o transmiteți”, a fost mesajul Simonei Halep, pe contul de Instagram.

Câți bani poate câștiga românca la Cincinnati

Simona Halep s-a ales și cu un premiu de 439.700 de dolari, în urma cuceririi trofeului de la Toronto. Românca a ajuns în acest moment la suma de 40.107.097 de dolari câștigați doar din tenis. Singurele care au câștigat mai mult în circuitul feminin sunt surorile Williams, Serena (40 de ani), Venus (42 de ani). Prima a obținut nu mai puțin de 94.588.910 dolari din sportul alb. Venus Williams ocupă locul secund în această ierarhie, cu 42.285.378 de dolari.

Simona Halep va debuta în această noapte, nu mai devreme de ora 24.00, ora României, în competiția din Cincinnati. Ea o va înfrunta pe rusoaica Anastasia Potapova (54 WTA). Dacă va trece de aceasta, următoarea oponentă îi va fi tot o rusoaică, Veronika Kudermetova (20 WTA).

Simona Halep are prilejul de a câștiga, din nou, o sumă impresionantă de bani. Conform site-ului WTA, doar pentru prezența pe tabloul principal, jucătoarele vor încasa 11.725 de dolari și 1 punct WTA, iar pentru prezența în manșa secundă, duma va fi de 16.340 de dolari și 60 de puncte. Dacă va ajunge în optimi, Halep va primi 28.730 de dolari și 105 puncte WTA, miza crescând în sferturi la 57.440 de dolari și 190 de puncte.

În cazul în care Simona Halep va ajunge în semifinale, premiul se va ridica la 125.000 de dolari și 350 puncte WTA. În caz că ea va repeta performanțele din 2015, 2017 și 2018, când a ajuns în finala competiției, ea va fi răsplătită cu 242.800 de dolari și 585 de puncte. Dacă va câștiga, în premieră, la Cincinnati, Simona Halep își va adăuga în cont suma de 412.000 de dolari, dar va primi și 900 de puncte în clasamentul WTA. Anul trecut, Halep s-a retras înaintea meciului din turul 2, din cauza unei accidentări.

 

 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Capital.ro
Circulaţia trenurilor în perioada Sărbătorilor de Paşte | Anunţul CFR Călători
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro