Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul înainte de Roland Garros. Cum se relaxează românca la Paris după antrenamentele dure VIDEO

Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul înainte de Roland Garros. Cum se relaxează românca la Paris după antrenamentele dure VIDEO
Simona Halep se pregătește să ia startul în turneul de la Rolland Garros, de la care a absentat anul trecut, din cauza accidentării grave suferită la Roma

Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul înainte de Roland Garros. Jucătoarea din Constanța va evolua în turneul de Grand Slam ce va debuta pe 22 mai, la Paris. Românca adună ore după ore de antrenamente și pregătire specifică sub comanda antrenorului Patrick Mouratoglou. Simona Halep nu uită, însă, nici de relaxare, ea preferând compania celor din echipa sa.

Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul înainte de Roland Garros

Simona Halep îmbină utilul cu plăcutul înainte de Roland Garros. Fostul lider mondial a intrat într-o altă perioadă a carierei sale după ce a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, în 7 aprilie. Românca a avut rezultate „amestecate” în turneele de la Madrid și Roma, primele în care a jucat sub comanda lui Mouratoglou.

Simona Halep va lua startul, săptămâna viitoare, în turneul ei preferat, cel de la Roland Garros. Ea a declarat că ar fi un vis devenit realitate dacă va reuși să câștige din nou pe zgura pariziană, după succesul din 2018.

„Dacă voi câștiga din nou, va fi tot foarte special, pentru că mereu când câștigi un Grand Slam e un moment incredibil. Am 30 de ani acum, nu pun presiune pe mine, dar de asta sunt aici: muncesc din greu pentru a îmi vedea un nou vis devenit realitate. Să vedem dacă voi putea să și câștig un nou Slam”, a adăugat Halep, conform eurosport.ro.

Cum se relaxează românca la Paris după antrenamentele dure

Simona Halep a vorbit și despre colaborarea cu Patrick Mouratoglou, mărturisind că acesta este total diferit de Darren Cahill, fostul ei tehnician.

„Aveam o percepție complet diferită despre el înainte să începem colaborarea. Am rămas foarte surprinsă. Îmi place foarte mult personalitatea sa, energia lui și felul în care vede tenisul. El și Darren Cahill sunt diferiți și nu vreau să-i compar, dar amândoi sunt grozavi. Am putut sesiza anumite lucruri pe care Patrick le-a lucrat cu Serena și m-au impresionat. Să reușești să ții o jucătoare motivată care a câștigat atâtea Grand Slam-uri este incredibil. Mereu l-am admirat pentru asta.

Patrick mi-a oferit multă motivație și m-a ajutat să îmi găsesc dragostea pentru acest sport. Este o plăcere să fiu din nou pe teren și să muncesc din greu. Totul s-a schimbat și acum trebuie să mă adaptez, dar simt că m-am descurcat bine până acum. Abia aștept să ofer ce am mai bun pe teren și să dau tot ce am mai bun. Pot să fiu mai agresivă și lucrăm la acest aspect, dar și la jocul complet”, a spus Simona Halep pentru sursa citată.

S-a plimbat cu trotineta electrică

Simona Halep s-a antrenat într-un regim foarte intens, la Academia Mouratoglou, în ultimele 48 de ore. Dincolo de loviturile exersate pe teren, ea a efectuat și sesiuni private cu fizioterapeutul Teo Cercel, urmate de exerciții specifice de prevenție pentru glezna dreaptă, efectuate alături de fizioterapeuta Candice Gohier, nou venită în echipa româncei.

Pe de altă parte, Simona Halep nu uită să se relaxeze. Ea a postat o imagine pe Instagram în care apare alături de Cercel, Gohier și sparring-partnerul Arnaud Restifo la o plimbare de seară prin Paris pe trotinete electrice. Dacă va câștiga turneul, Halep va depăși borna de 40 de milioane de dolari câștigați doar din tenis.