Simona Halep, explozie de nervi în timpul meciului de la Linz: ‘Dai ca disperata’

Simona Halep, explozie de nervi în timpul meciului de la Linz: ‘Dai ca disperata’
Simona Halep, ieșire nervoasă în timpul meciului

Simona Halep a răbufnit în timpul meciului de la Linz. Ce a făcut campioana noastră în meciul cu Aliaksandra Sasnovich? Fanii jucătoarei de tenis au privit totul cu mare interes.

Simona Halep a explodat: ieșire nervoasă în timpul meciului

Simona Halep a jucat cu Aliaksandra Sasnovich și a avut un set complicat contra adversarei, lucru observat de fani atunci când și-a ieșit din fire. Toți au privit cu atenție jocul intens din ‘optimile’ turneului WTA Linz, din Austria.

Campioana noastră a condus cu 4-0, dar adversara a revenit spectaculos și a câștigat 4 game-uri la rând din cauza unui joc slab făcut de Simona Halep, s-au sesizat unii specialiști. Cea din urmă a avut o ieșire nervoasă chiar la finele jocului din cauza faptului că era nemulțumită de cum a gestionat un punct.

Simona a forțat ulterior și a fost mai agresivă, astfel reușind să facă break-ul care a dus la victoria de partea ei la primul set. Constănțeanca a vrut să joace perfect, dar a avut un moment în care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor sale. După o eroare neforțată, Halep s-a enervat și a țipat.

„Dai ca disperata cât poți”, a strigat Halep, deranjată de execuția sa.

Ce spune despre problemele la spate apărute la turneul de la Cluj?

Fanii campioanei noastre sunt din nou îngrijorați de starea de sănătate a acesteia. Sportiva acuză din nou dureri la spate care se resimt după turneul de la Cluj. Cu toate astea, cei care o iubesc o văd destul de pozitivă.

Blondina a subliniat că în câteva zile vor trece durerile și că este bine acum. De asemenea, ea a mai declarat că vrea să câștige câteva meciuri și să-și poată intra astfel din nou în ritm.

„Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou.

N-a fost o accidentare, a fost doar un blocaj, cum am mai avut. Normal, în câteva zile îmi trece. Sunt bine acum! Vreau meciuri și sper să câștig câteva ca să îmi pot intra din nou în ritm.

Îmi doresc să joc bine, la fel ca la Cluj, și să mă bucur! Până la urmă e ultimul turneu din acest an și nu am nicio așteptare majoră”, a declarat Halep la plecarea din Bucureşti spre Linz.