Simona Halep e însărcinată?! Declarația lui Ion Țiriac lămurește nunta grăbită și secretă cu Toni Iuruc

Simona Halep e însărcinată?! Declarația lui Ion Țiriac lămurește nunta grăbită și secretă cu Toni Iuruc
Ion Țiriac, detalii despre nunta grăbită a Simonei Halep

Fanii celebrei sporitvei sunt surprinși de evenimentele din viața privată a acesteia care au dat năvală peste ei. Simona Halep este sau nu însărcinată? Ce spune Ion Țiriac despre nunta pe grabă care a avut loc în weekend-ul ce a trecut?

Simona Halep e însărcinată? Declarația lui Ion Țiriac lămurește totul

Simona Halep este din ce în ce mai aproape de visul ei de a avea o familie. Acum viața sa pare cu adevărat perfectă pentru că aproape a atins toate punctele dorite. Amintim că jucătoarea de tenis și Toni Iuruc s-au căsătorit zilele trecute la vila pe care o deține aceasta în Izvorani.

Fanii s-au bucurat extrem de tare atunci când au auzit că sportiva și-a unit destinul cu bărbatul pe care îl iubește. Cei doi proaspeți căsătoriți formează un cuplu de o bună vreme și au decis să facă pași mari spre o relație din ce în ce mai solidă.

Iată că nu a durat mult până să apară și primele zvonuri care arată că aceasta ar putea fi însărcinată. Blondina nu a ținut niciodată secret faptul că își dorește enorm ca în viitorul apropiat să facă un copil.

Nunta pe grabă și secretă

Conform rețeteșivedete.ro, tocmai graba Simonei ar sta la baza zvonului cum că ar fi însărcinată, lucru subînțeles din declarațiile lui Țiriac. Acest lucru a fost sugerat de cunoscutul afacerist, cel care a lăsat să se înțeleagă că sportiva va avea nevoie de o perioadă mai lungă până la reîntoarcerea în marea competiție.

”Eu cred că Simona nu s-a accidentat, eu cred că ea nu s-a legat bine de la accidentările pe care le-a avut. Îmi doresc tare mult ca această sportivă de excepție să mai stea doi, trei ani. Cu toate că jocul s-a schimbat mult în ultimii ani.

Sunt niște fătuci de 17 ani acum… dacă îmi dau o palmă, nu mă mai ridic două săptămâni. Ca Simona să mai joace, trebuie să își refacă fizicul total. Să stea 6, 7, 8 luni, cât e nevoie. Dintotdeauna, Halep a avut un fizic senzațional, dar fragil”
Ion Țiriac

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI