De ce au lipsit, de fapt, Hagi şi Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep. Secretul din spatele absenţei

De ce au lipsit, de fapt, Hagi şi Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep. Secretul din spatele absenţei
De ce au lipsit, de fapt, Hagi şi Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc, vineri seara, iar la petrecerea evenimentului au venit mai multe persoane apropiate și familia.

De ce au lipsit, de fapt, Hagi şi Ion Ţiriac de la nunta Simonei Halep

Simona Halep a vrut ca evenimentul să fie unul discret și a încercat să îl țină departe de ochii presei. Cu toate acestea, imagini de la cununia civilă și petrecerea pe care au organizat-o cei doi au ajuns în presă.

Deși a avut alături prietenii, apropiații și familia, marii absenți au evenimentului au fost Gheorghe Hagi, idolul tenismenei, și Ion Țiriac, mentorul sportivei.

Nicu Mergeani și Dani Caramihai, cofondatorii clubului Fratelli au fost și ei prezenți la eveniment, iar cel din urmă a fost chiar nașul cuplului și cel care i-a cununat pe Toni și Simona.

Dani Caramihai este vărul lui Toni Iuruc și partenerul lui de afaceri. La petrecere s-a cântat muzică machedonească, iar invitații s-au simțit foarte bine.

Se pare că Toni și Simona și-au dorit ca la nuntă să participe doar câțiva prieteni apropiați și familia.

Petrecerea a fost organizată chiar de Toni Iuruc, iar Gică Hagi și Ion Țiriac nu au fost invitați, acesta fiind și motivul absenței lor.

Între Simona Halep și mentorul ei nu există niciun conflict, deși Ion Țiriac a criticat-o în mai multe rânduri pe sportivă, mai ales după ce s-a retras de la Wimbledon.

Simona Halep și Ion Țiriac s-au certat?

Miliardarul s-a declarat dezamăgit de gestul tenismenei.

„Eu cred ca Simona nu s-a accidentat, eu cred ca ea nu s-a legat bine de la accidentarile pe care le-a avut.

Imi doresc tare mult ca aceasta sportiva de exceptie sa mai stea doi, trei ani, cu toate ca jocul s-a schimbat mult in ultimii ani. Sunt niste fatuci de 17 ani acum… daca imi dau o palma, nu ma ridic doua saptamani!

Ca Simona sa mai joace, trebuie sa isi refaca fizicul total. Sa stea 6, 7, 8 luni, cat e nevoie. Dintotdeauna, Halep avut un fizic senzational, dar fragil,” a declarat Ion Țiriac.

Totodată, el a spus că Simona Halep se va retrage curând din tenis, după ce își va întemeia o familie și va face copii.

“Cred că mă voi retrage la 30-32 de ani, dar nu pot să spun niciodată o dată fixă. Când aveam 20 de ani mă gândeam că mă voi retrage la 26 sau 27 de ani, e vârsta pe care o am astăzi şi nu mă gândesc la retragere”, declara Simona Halep, în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI