Simona Halep, despre retragere. Unde vrea să joace ultimul meci

Simona Halep, despre retragere. Unde vrea să joace ultimul meci
Simona Halep, dezvăluiri despre retragere: Unde vrea să joace ultimul meci

Simona Halep a făcut dezvăluiri despre retragere, în cadrul unui videoclip publicat de către WTA pe Instagram. „Aici aș vrea să joc ultimul meci al carierei.”

Simona Halep, detalii despre retragere. Vrea să joace ultima dată la Roland Garros

Simona Halep s-a retras de la turneul din Miami, înaintea meciului cu Anastasija Sevastova, din cauza unei accidentări pe care a acuzat-o încă din timpul duelului cu Caroline Garcia, câștigat în cele din urmă cu scorul de 3-6, 6-4, 6-0. Recent, jucătoarea de tenis a răspuns întrebărilor fanilor prin intermediul celor de la WTA.

Una dintre ele a fost legată de retragere. Un admirator a dorit să știe care este turneul în cadrul căruia românca ar vrea să joace ultimul ei meci oficial și motivul. Halep a răspuns că și-a dorit să se retragă din tenis cu un meci la Roland Garos, acesta fiind primul turneu de Grand Slam pe care l-a câștigat în carieră.

Motivul

„Aș vrea să joc ultimul meci al carierei la Roland Garros pentru că este turneul meu preferat, iar acolo am câștigat primul meu titlu de Grand Slam”, a spus ea într-o înregistrare publicată de WTA pe contul de Instagram.

În urmă cu aproape trei luni, constănțeanca declara că își dorește să mai joace măcar trei sau patru ani. În plus, a afirmat că intră pe teren de plăcere și nu are motive să se retragă prea curând.

„Destui (n.r. râde)! De la zi la zi, parcă îmi doresc mai mult să joc. Vor fi trei, patru ani, nu știu, dar sunt foarte bucuroasă să fiu pe teren, îmi face foarte mare plăcere. De acea îndrăznesc să spun că mai am trei, patru ani”, spunea ea pentru GSP.

Despre reușita din 2018 

Simona Halep a câștigat la Roland Garros în 2018. Este primul turneu de Grand Slam pe care a pus mâna românca noastră. „Simona este liniștită și este gata să ia ce e al ei. S-a împlinit visul ei, visul a milioane de români de a vedea un nou sportiv din România de a câștiga un astfel de trofeu. Bravo, Simona!

Ești cel mai tare român în acest moment. Ea a câștigat trofeul la 40 de ani distanță de momentul în care câștiga precedenta ei și la 10 ani distanță de momentul în care Halep câștiga la junioare”, comenta Mironică ultima minge a româncei. „Da, da! România lăcrimează”, a spus jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WTA (@wta)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI