Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Ce spune Karolina Pliskova, despre confruntarea cu Simona Halep de la Turneul Campioanelor. Meciul dintre cele 2 sportive va avea loc vineri

Karolina Pliskova, înainte de partida decisivă cu Simona Halep, a vorbit despre meciul cu românca și despre cum crede că va evolua confruntarea de pe teren. Partida dintre Halep și Pliskova devine decisivă, calculele fiind simple. Simona are nevoie de o victorie pentru o calificare în semifinale.

Ce spune Karolina Pliskova despre meciul cu Simona Halep

Fanii lui Halep au fost ieri pe muchie de cuțit. Cu toate că toți intuiau că aceasta va câștiga, a pierdut în fața Elinei Svitolina, în al doilea meci din grupa Violet. Pliskova este locul 2 mondial și apierdut în două seturi primul meci din Grupa Violet, cel cu Svitolina. Cu toate astea, a reușit să profite la maximum de retragerea Biancăi Andreescu din cauza accidentării după primul set cu 6-3. Simona a pierdut ieri și ea în fața Elinei, în al doilea meci, iar acum urmează ca vineri să aibă partida decisivă cu Karolina Pliskova.

Declarațiile Karolinei Pliskova despre meciul cu Simona Halep dinc adrul Turneului Campioanelor
Declarațiile Karolinei Pliskova despre meciul cu Simona Halep dinc adrul Turneului Campioanelor

„Ar trebui să fie un meci incredibil. Sper să fie și un meci plăcut de văzut. Sunt sigură, pentru că ea returnează multe mingi. Simt că tenisul cu ea e mereu plăcut de urmărit. Desigur că va fi greu pentru mine, pentru că vor fi multe raliuri”
Karolina Pliskova

Cine transmite meciul decisiv dintre Halep și Pliskova?

La cum au fost jucate cărțile până acum, Simo are nevoie de victorie în meciul cu Pliskova pentru a se putea califica în semifinale. La meciurile directe, campioana noastră conduce cu 7-4. În anul curent, și-a împărțit victoriile, pentru că cehoaica s-a impus cu 7-5, 61 în semifinale în Miami, în timp ce campioana noastră a învins cu 3 seturi în duelul Fed Cup.

Partida decisivă Halep-Pliskova, pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor 2019, va fi în direct pe Digi Sport 2, în cursul zilei de vineri.  Simo s-a mai întâlnit cu Pliskova de nu mai puțin de 11 ori, pierzând doar de trei ori. Mai mult decât atât, Halep are 5-1 în fața jucătoarei de tenis din Cehia în ceea ce privește întâlnirea pe hard, aceeași suprafață pe care se va juca și meciul din cursul zilei de vineri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI