Simona Halep, despărțită de Toni Iuruc în Australia. Care a fost motivul

Simona Halep, despărțită de Toni Iuruc în Australia. Care a fost motivul
Simona Halep s-a întors din Australia cu un alt zbor decât soțul său, Toni Iuruc

Simona Halep, despărțită de Toni Iuruc în Australia. Fostul lider mondial a avut un debut bun de sezon. A câștigat turneul Melbourne Summer Set și a ajuns în optimile Australian Open. Jucătoarea din Constanța a fost însoțită pe continentul australian și de soțul ei, Toni Iuruc, care i s-a alăturat după Revelion. La revenirea în România, Simona Halep a sosit, însă, de una singură cu avionul care o aducea de la Melbourne.

Simona Halep, despărțită de Toni Iuruc în Australia

Simona Halep, despărțită de Toni Iuruc în Australia. Fostul lider mondial a avut o perioadă bună pe continentul de la Antipozi. Jucătoarea din Constanța a câștigat cel de-al 23-lea titlu din carieră, la Melbourne Summer Set și a ajuns în optimi la Australian Open.

Inițial, Simona Halep a plecat spre Australia, în a doua zi de Crăciun, însoțită doar de membrii staff-ului său, fără soțul său, Toni Iuruc. Cei doi au făcut, de altfel, și Revelionul separat, Iuruc fiind încă în România. Dar după intrarea în 2022, el i s-a alăturat soției sale în Australia, lucru confirmat și de Halep.

„Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine.

Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.

Care a fost motivul

Simona Halep nu și-a dezmințit, însă, temperamentul aprig de pe terenul de joc. În optimi, ea a avut parte, însă, de o partidă epuizantă contra lui Alize Cornet din Franța. La căldura sufocantă, 33 de grade, s-au adăugat și probleme medicale. Jucătoarea din Constanța a avut câteva momente în care a izbucnit nervos, ieșiri devenite deja „marcă înregistrată”.

Simona Halep s-a arătat epuizată după primul set, pierdut cu 6-4. Românca a acuzat crampe și oboseală. Ulterior, în setul secund a strigat: „Mor!”. Apoi, Halep a izbucnit, nervoasă că staff-ul său, aflat în tribune, nu o încurajează, așa cum și-ar dori. Ea l-a luat, însă, „la țintă” chiar pe Toni Iuruc, soțul său, care s-a aflat în tribune alături de membrii echipei Simonei.

„Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep în auzul întregii audiențe.

Toni Iuruc s-a conformat și, după aceea, a fost surprins de mai multe ori ridicându-se în picioare și aplaudându-și frenetic soția. Fără folos, Simona pierzând partida din optimi în trei seturi.

Simona Halep a revenit, miercuri,  în România. Dar, surpriză, fără Toni Iuruc. Ea a așteptat timp de o jumătate de oră până la apariția acestuia, care a venit cu un alt zbor decât soția sa, scrie Playsport. Se pare că motivul acestei despărțiri de ocazie, a fost faptul că omul de afaceri nu a mai găsit bilet în același avion cu Halep. Simona Halep va avea o scurtă vacanță, după care va participa la turneele din Dubai și Doha, în luna februarie.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI