Simona Halep, enervată de Toni Iuruc. Gestul soțului ei care a scos-o pe sportivă din sărite VIDEO

Simona Halep, enervată de Toni Iuruc. Gestul soțului ei care a scos-o pe sportivă din sărite VIDEO
Simona Halep a rămas la fel de temperamentală pe terenul de tenis, chiar dacă are o căsnicie fericită cu Toni Iuruc

Simona Halep, enervată de Toni Iuruc. Fostul lider mondial a trecut prin momente dificile în timpul partidei din optimi, contra franțuzoaicei Alize Cornet. Pe o căldură sufocantă, românca a fost chinuită și de probleme medicale la piciorul stâng. Simona Halep a avut și câteva izbucniri nervoase de-a lungul partidei, iar una dintre ele l-a vizat chiar pe soțul său, Toni Iuruc, care a urmărit meciul din tribune, alături de staff-ul Simonei.

Simona Halep, enervată de Toni Iuruc

Simona Halep, enervată de Toni Iuruc. Fostul lider mondial a pierdut partida din optimile Australian Open. Ea a fost învinsă în trei seturi dramatice de franțuzoaica Alize Cornet (32 de ani, 61 WTA), scor 4-6, 6-3, 4-6. Înaintea acestei întâlniri, românca triumfase în toate cele 7 partide disputate în acest an, ea câștigând titlul la Melbourne Summer Set 1.

Simona Halep declarase anterior că se simte fericită în viața personală și că soțul ei este alături de ea, în Australia.

„Soțul meu e aici cu mine, mă susține să joc. Mă simt fericită în afara terenului, probabil asta mă ajută și pe teren. Nu s-a schimbat nimic, tenisul e prioritatea mea. Încerc să joc cât de bine pot. Văd niște lucruri diferit acum în ce privește tenisul. Înainte nu îmi era ușor, îmi era dificilă perioada cu bulele de protecție, dar acum mă simt mult mai bine.

Simt că viața mea e frumoasă acum, iar în tenis am reușit tot ce mi-am dorit. Acum doar vreau să mă bucur de tenis. Cu siguranță că sunt motivată, iar uneori mă enervez pe teren. Asta nu se va schimba niciodată, dar sunt mai calmă și încerc să mă controlez mai bine din punct de vedere emoțional”, a declarat Simona Halep, conform Eurosport.

Gestul soțului ei care a scos-o pe sportivă din sărite

Simona Halep a avut parte, însă, de o partidă epuizantă contra lui Cornet. La căldura sufocantă, 33 de grade, s-au adăugat și probleme medicale. Jucătoarea din Constanța a avut câteva momente în care a izbucnit nervos, ieșiri devenite deja „marcă înregistrată”.

Simona Halep s-a arătat epuizată după primul set pierdut cu 6-4. Românca a acuzat crampe și oboseală. Ulterior, în setul secund a strigat: „Mor!”. Apoi, Halep a izbucnit nervoasă că staff-ul său, aflat în tribune, nu o încurajează, așa cum și-ar dori. Ea l-a luat, însă, „la țintă” chiar pe Toni Iuruc, soțul său, care s-a aflat în tribune alături de membrii echipei Simonei.

„Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep cu foarte multă putere.

Toni Iuruc s-a conformat și, după aceea, a fost surprins de mai multe ori ridicându-se în picioare și aplaudându-și frenetic soția. Același lucru l-a făcut și staff-ul româncei. Simona Halep a avut, însă, un alt moment de răbufnire când a simțit că are probleme medicale la piciorul stâng.

„Nu pot să-l mișc, degeaba… „haide!””, a spus Simona Halep către staff-ul său, referindu-se la piciorul cu probleme. Până la urmă, ea a pierdut partida, lucru ce se reflectă și în clasamentul WTA Live, unde a coborât deja de pe 15 până pe locul 23.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI