Simona Halep, declarații despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: “Sper să nu mai fie atât de lung meciul”

Simona Halep, declarații despre cea de-a doua confruntare din Turneul Campioanelor: “Sper să nu mai fie atât de lung meciul”
Simona Halep - Elina Svitolina, duel de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep joacă, miercuri, cel de-al doilea meci la Turneul Campioanelor. Numărul 6 mondial o întâlnește pe Elina Svitolina, după ce în prima partidă din China a învins-o pe Bianca Andreescu, scor 3-6, 7-6, 6-3. Simona speră că meciul nu va mai fi la fel de lung ca cel precedent, pentru a nu risca o nouă accidentare. Partida poate fi urmărită AICI.

Simona Halep – Elina Svitolina, duel de foc la Turneul Campioanelor

„Eu sper să nu mai fie atât de lung meciul, dar o să dau tot ce pot ca să câștig. Știu că este greu contra ei de fiecare dată, îi place terenul aici, are încredere, dar ce va fi va fi. Doar trebuie să mă bucur de meci”, a declarat Simona Halep înainte de confruntarea cu Elina Svitolina la Turneul Campioanelor.

Live Stream Online Simona Halep - Elina Svitolina Live Video la Turneul Campioanelor

Darren Cahill este din nou antrenorul Simonei Halep, iar aportul său s-a văzut în prima partidă jucată de campioana de la Wimbledon la Turneul Campioanelor. Australianul l-a înlocuit pe Daniel Dobre.

„Totul este ca și cum Darren a fost supărat pentru trei zile iar acum s-a întors. Discuții au existat tot timpul, chiar și atunci când nu a făcut parte din echipă. Chiar și eu, deși am lipsit doi ani din echipă, tot am continuat să vorbesc cu Darren despre diverse lucruri.

Nu este un străin, este parte din familie. Ne-a ajutat încă din primul moment. Chiar și în ultimul an ne-a ajutat încontinuu, chiar dacă a fost un telefon, un sfat sau doar un salut. Cu toții i-am dus dorul. Și-a găsit locul încă din prima clipă, de parcă n-a lipsit niciodată”, a declarat Daniel Dobre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI