29 mai 2020 | 19:36

Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

News
Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”
Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

Simona Halep este una din cele mai prolifice sportive românce din ultima decadă. Cu cele mai bune rezultate în tenisul feminin Simona este un star în adevăratul sens al cuvântului, iar rezultatele de pe zgură stau ca martor.

Simona Halep, starul tenisului feminin românesc

În ultimii ani sportiva a fost unul dintre cele mai importanți ambasadori ai sportului românesc, dacă e să ținem cont că în celelalte ramuri sportive rezultatele pe plan internațional nu au mai fost cele pe care ni le-am fi dorit.

Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

Simona este acum locul 2 în clasamentul mondial WTA și are un record de staționare pe podiumul clasamentului. După 24 de ani de tenis, sportiva se gândește din ce în ce mai mult la retragere. Dar, după cum românca a declarat, acest lucru se va întâmpla în momentul în care va ieşi din Top 10 mondial. Dacă ar fi să ne luăm după randamentul ei pe terenul de tenis, am putea spune că va mai dura ceva până să o vedem ieșită din Top 10.

Gândul de retragere din ce în ce mai discutat de sportiva româncă

În acest moment Simona are un palmares de invidiat, și recunoaștere internațională. Cartea ei de vizită este una impresionantă cu 20 de turnee din circuitul profesionist de tenis câștigate. Două titluri de Grand Slam, Roland Garros în 2018 și Wimbledon în 2019. Era normal ca după toate aceste victorii, unele chiar la limită, să vină și câștigurile financiare, care nu sunt deloc de neluat în seamă, dar și contractele de imagine din care mai vin niște bani în plus. Simona Halep a fost recent inclusă în topul jucătorilor de tenis cu cele mai mari câștiguri. Gândul retragerii este firesc la orice sportiv de performanță, după un anumit timp, în cazul Simonei vine după 24 de ani de muncă, sacrificii dar și realizări remarcabile.

„Am 24 de ani de tenis… eu mereu zic că e norocul fiecăruia. Norocul are partea lui. Mare de tot. Eu am avut oameni potriviţi la momentul potrivit. Cei mai buni antrenori… fiecare persoană care apare în viaţa ta profesională te ajută enorm. Eu am luat de la toţi ce e mai bun.

Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

Simona Halep, declarația care i-a uluit pe toți. ”M-am gândit la retragere!”

Eu din despărţirile de antrenori am plecat mereu cu partea pozitivă. Am zis că a fost poate mai greu, dar m-a învăţat asta şi asta. Am luat ce e mai bun de la fiecare, aşa am fost toată viaţa. Aşa am putut să progresez de la om la om. Deci norocul în viaţă este cel mai important în ceea ce faci. Bine, norocul îl ai, dar trebuie şi să te ţii de nişte chestii ca să îl valorifici. Dacă eşti responsabil pe ceea ce faci şi te dedici 100%, dau în scris, după 24 de ani de tenis este imposibil să nu reuşeşti”, a mai spus Simona.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro