Simona Halep, decizie radicală din cauza accidentării sale. Vești proaste pentru fanii ei

Simona Halep, decizie radicală din cauza accidentării sale. Vești proaste pentru fanii ei
Simona Halep, decizie radicală din cauza accidentării

Simona Halep vine cu o decizie radicală în urma accidentării sale. Fanii cunoscutei jucătoare de tenis sunt triști din cauza noului anunț. Ce se întâmplă acum cu celebra sportivă?

Simona Halep, decizie radială. Ce se va întâmpla cu sportiva după accidentarea sa?

Fanii Simonei Halep au luat la cunoștință faptul că aceasta riscă să piardă și Wimbledon. Ultima decizie venită din partea sportivei arată că situația este destul de gravă. Numărul 3 în clasamentul WTA a fost nevoită să renunțe la French Open 2021 în urma unei rupturi la gamba piciorului stâng.

Din nefericire, cea din urmă riscă să rateze și următorul turneu major – All England Club. Simona are parte de un moment plin de ghinion, aflându-se aproape de trei competiții uriașe în care constănțeanca își punea mari speranțe.

Concret: French Open (30 mai – 13 iunie), Wimbledon (28 iunie – 11 iulie) şi Jocurile Olimpice (23 iulie – 8 august). Roland Garros a fosts ratat deja de aceasta, dar au existat speranța ca ea să se refacă în pauza lungă de care a avut parte, urmând să evolueze pentru Wimbledon.

Scenariul este din nou pus în pericol, iar conform spotmedia.ro a apărut deja un prim semnal care arată că Halep riscă să rateze și turneul de la All-England Club. Amintim că aceasta a deținut trofeul concursului din ultima ediție, în 2019.

Motivul șirului de accidentări ale sportivei

Simona Halep și-a uluit fanii cu un lung șir de accidentări în ultimii ani care au intervenit chiar și în evoluția unor meciuri. Mihai Rusu mărturisește care au fost greșelile pe care le-a făcut sportiva de-a lungul timpului care au adus-o în cele din urmă constant pe bară.

„Antrenamentele și meciurile ei au fost, în ultimii doi ani și jumătate, în „salturi”, pauze, reveniri, forțări! Antrenamentele au de obicei o intensitate de 80%, maximum 90%. Iar în meci ai nevoie, de la prima minge, de 100% performanță! Și atunci, ei i-au lipsit în meciurile și în turneele mari cel puțin 5% pentru a ajunge la forma prin care a câștigat turnee de Grand Slam și a devenit lider WTA.

Alte cauze: regenerarea – nu știm cum s-a regenerat; alimentația – nu știm ce mănâncă și ce consumă! Despre viața sportivă sunt semne de întrebare pentru că noi cunoaștem viața mondenă, mai puțin viața sportivă! Se sacrifică pentru viața sportivă? Antrenamente, meciuri, program special pentru anumite turnee, în funcție de suprafață, în funcție de puncte, în funcție de bani, în funcție de interesele ei! Acum, ea trebuie să își treacă în revistă cum a obținut aceste rezultate”
Mihai Rusu, fost tenismen (Sursa: prosport.ro)