21 iun. 2022 | 09:32

Simona Halep debutează la Bad Homburg. La ce oră joacă românca

Sport
Simona Halep debutează la Bad Homburg. La ce oră joacă românca
Simona Halep joacă în cel de-al doilea turneul pe iarbă din acest sezon, ultimul înainte de marea competiție de la Wimbledon

Simona Halep debutează la Bad Homburg. Fostul lider mondial n-are timp de pauză. După ce a ajuns în semifinalele turneului de la Birmingham unde a fost eliminată dramatic de brazilianca Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), românca ia startul în competiția WTA 250 de la Bad Homburg (Germania. Simona Halep o va întâlni în primul tur pe cehoaica Katerina Siniakova (63 WTA).

Simona Halep debutează la Bad Homburg

Simona Halep debutează la Bad Homburg. Jucătoarea din Constanța a fost la un pas de finala turneului de la Birmingham, dar a pierdut în semifinale în fața braziliencei Beatriz Haddad Maia (26 de ani, 32 WTA), scor 3-6, 6-2, 4-6.

Halep n-a făcut un secret din faptul că își dorește să mai câștige un titlu de Grand Slam, Iar următoarea oportunitate este la Wimbledon.

„Asta îmi doresc (n.r. – să mai câștige un titlu de Grand Slam), muncesc pentru asta și sper să reușesc. Nu știu dacă sunt la fel de puternică în acest moment. Nu vreau să pun presiune pe mine pentru rezultate, vreau doar să progresez cât se poate de mult. Vreau să ating cel mai bun nivel al meu, chiar și mai mult decât cel pe care l-am avut. Muncesc pentru asta și îmi doresc să mai câștig un Grand Slam, dar asta vedem în timp”, a spus Simona Halep, citată de Eurosport.

La ce oră joacă românca

Simona Halep va evolua, săptămâna aceasta, în turneul de la Bad Homburg (Germania) În meciul de debut, Simona Halep (favorită 4) va da peste Katerina Siniakova (63 WTA). Cele două s-au mai întâlnit de trei ori. Halep este în avantaj, scor 2-1.

„„Focul” îl am, rămâne de văzut cum este jocul meu. Dau totul de fiecare dată când intru pe teren și abia aștept să joc mai multe meciuri, să ajung la sentimentul pe care l-am avut în 2019. Mă simt din ce în ce mai bine”, a declarat Halep înainte de partida din sferturi, la Birmingham.

Meciul dintre Halep, cap de serie numărul 4, și cehoaica Siniakova va fi al treilea al zilei de marți pe terenul central de la Bad Homburg, după disputele Sabine Lisicki (804 WTA) – Tamara Korpatsch (105 WTA) și Bianca Andreescu (64 WTA) – Martina Trevisan (27 WTA). Disputa Simonei va începe în jurul orei 17.30.

Simona își cunoaște deja posibila adversară din optimile de finală. Slovena Tamara Zidansek (58 WTA) a trecut ieri de bielorusa Yuliya Hatouka (214 WTA). Dacă va ajunge în sferturi, românca ar putea da peste fosta elevă a lui Darren Cahill, americanca Amanda Anisimova. În semifinale, Halep ar putea juca cu principala favorită a competiției, rusoaica Daria Kasatkina (12 WTA).

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro