Simona Halep, apariție rară. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa, vreodată: imaginile care nu trebuie ratate

Simona Halep, apariție rară. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa, vreodată: imaginile care nu trebuie ratate
Foto de zile mari. Simona Halep, cu sacoşa de rafie la cumpărături, în mall

Cu o avere de 47 de milioane de euro, Simona Halep a fost cu punga de rafie la cumpărături. Mai mult, celebra româncă nu s-a lăsat până când nu a umplut-o. Imaginile surprinse cu jucătoarea de tenis fac înconjurul ţării.

Simona Halep, la cumpărături cu punga de rafie

Campioană la Roland Garros şi la Wimbledon, Simona Halep nu se sfieşte să meargă la cumpărături cu o pungă de rafie. Îndrăgita jucătoare de tenis a fost surprinsă, vineri, de către paparazzii de la Cancan.ro într-un mall din nordul Capitalei cărând după ea o sacoşă mare, pe umăr. Se pare că sportiva a fost prima oară la supermarket pentru a lua câteva produse alimentare, apoi a colindat nestingherită magazinele din Băneasa.

Îmbrăcată casual, cu părul prins într-un coc lejer, cu masca de protecţie pe faţă, Simona Halep era greu de recunoscut de către ceilalţi clienţi ai centrului comercial. Aceasta a mai intrat într-un magazin cu articole sportive de unde a achiziţionat câteva tricouri. Apoi, sportiva în vârstă de 29 de ani a plecat spre parcare pentru a se urca în maşină.

Deşi are o avere estimată la 47 de milioane de dolari, bani strânşi din tenis, contracte de sponsorizare şi publicitte, Simona Halep nu se sfieşte să îşi facă singură cumpărăturile. Iar imaginile din galeria foto de mai sus sunt o dovadă clară.

Dorinţa Simonei Halep după retragerea din tenis

Întrebată cum ar vrea să îşi amintească fanii de ea după ce va pune racheta în cui, Simona Halep a mărturisit că îşi doreşte să rămână în memoria tuturor atitudinea de luptătoare de care dă dovadă mereu pe terenul de tenis.

“Aș vrea ca oamenii să își amintească de mine ca o luptătoare pe teren, cu multă dorință de a juca, pasiune pentru tenis și faptul că niciodată nu cedez. Am progresat mult în ultimii ani la acest aspect și mi-ar plăcea ca oamenii să aprecieze acest lucru”, a declarat Halep, pentru ProSport.

De asemenea, sportiva antrenată de Darren Cahill a mai spus că i-ar plăcea să mai aibă şansa unui meci de tenis cu Wozniacki.

“Cu Caroline aș vrea să mai joc un meci! Finală de la Australian Open, pierdută la limită, mi-a rămas în cap. Mi-aș mai fi dorit să joc un meci cu ea, o finală. Nu zic nu să nu se întoarcă, e foarte fit, arată foarte bine și continuă să se antreneze”, a mai declarat Simona Halep.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI