Simona Halep, criticată după ce s-a luat de Guvern: „Nu mi se pare în regulă”

Simona Halep, criticată după ce s-a luat de Guvern: „Nu mi se pare în regulă”

Simona Halep este criticată după reacția pe care a avut-o la adresa Guvernului în legătură cu tăierea fondurilor pentru Federația Română de Tenis. Un patron de club de tenis consideră că sportiva nu ar trebui să se implice în „aceste mașinațiuni politice.”

Federația Română de Tenis nu mai beneficiază deloc de finanțare, iar Simona Halep a atras atenția că, în lipsa investițiilor, juniorii nu mai pot progresa, iar sportul românesc va intra și mai mult în declin.

„Cred că Federaţia Română de Tenis ar trebui să fie recunoscută de Guvern şi finanţată pentru că cei care suferă sunt juniorii”, a declarat numărul 2 WTA.

Declarația Simonei a fost întărită de Horia Tecău, care a spus că „noi avem şi talent, şi dorinţă, şi voinţă, ce vreţi voi, dar stăm fără această finanţare.”

Marius Vecerdea o critică pe Simona Halep

Marius Vecerdea, patronul clubului Pamira Tenis, este cel care adepus plângere penală după după alegerile de la Federația Română de Tenis, câștigate de George Cosac în 2017. Vecerdea o critică pe Simona Halep pentru că a îndrăznit să se ia de Guvern.

„Am văzut ce se întâmplă. Au apărut cu declarații de susținere Simona Halep și Horia Tecău. Cosac și ministrul au făcut poze cu domnul Țiriac. Nu mi se pare deloc potrivit ca ei, sportivii, să se implice în astfel de mașinațiuni politice. În schimb, nu își fac o simplă datorie de a cere transparență la FRT. Ei, în calitatea lor de reprezentanți ai României, ar trebui să solicite și să spună ce sume se virează de la Federația Internațională în contul Federației Române.

Ei au dreptul și obligația morală să afle ce se întâmplă cu banii. Merg la juniori, unde merg?! Acum au luat niște bani doar ca să vorbească împotriva minstrului și pro Cosac? Dacă tu, ca sportiv, vorbești doar când primești niște bani, nu mi se pare deloc în regulă”, a declarat Marius Vecerdea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI