Simona Halep, cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Ce răspuns i-a dat sportiva. Se căsătorește?

Autor: Chivu Ana - 08:15, 11 oct. 2019
Se mărită Halep? Campioana a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc

Se apropie nunta anului 2020? Campioana noastră a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Toni Iuruc. Ce a răspuns sportiva? Simo traversează, nu numai pe plan personal, una dintre cele mai plăcute perioade. Cu toate că a avut parte de câteva accidentări și a renunțat la un turneu pe care îl aștepta de mult vreme, blondina rămâne cu câștigurile precedente și cu iubirea fanilor.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie

Simona Halep se bucură poate de cea ai frumoasă perioada. Din păcate, a fost nevoită să renunțe la unul din turneele visate din cauza unei accidentări, mai apoi la altă competiție, crezând că aceasta este mutarea cea mai bună pentru ea. Una peste alta, Simo rămâne cu câștigurile precedente și se pregătește intens pentru altele ce ce sigur vor urma. Mai bine însă stă pe partea personală, pentru că a fost cerută de Toni Iuruc în căsătorie.

După o relație de câteva luni, Simo a acceptat să-și unească destinul cu omul de afaceri. Sportiva a susținut de câteva ori că își dorește să aibă familia ei cât de repede, mai ales că recent a făcut 28 de ani, crezând că este timpul să se pună la casa ei. Chiar dacă unii au crezut că relația cu Toni nu este atât de serioasă, se pare că săgeata lui Cupidon i-a atins adând pe cei doi, așa că n-au mai așteptat și au trecut în scurt timp la pasul următor. Mai mult decât atât, după ce frumoasa jucătoare de tenis a spus „DA”, s-a și apucat, alături de viitorul soț, să organizeze nunta ca la carte.

Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Când va avea loc nunta?
Simona Halep a fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc. Când va avea loc nunta?

Când va avea loc nunta?

”Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești. Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”
Un apropiat al familiei Simonei Halep (Sursa: wowbiz.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI