Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Darren Cahill. ”Nu putem lucra fără tine!”

Simona Halep abia așteaptă să reînceapă colaborarea cu Darren Cahill

Simona Halep a început recuperarea, după accidentarea suferită la spate și speră să fie gata la timp pentru Turneul Campioanelor. Fostul lider mondial i-a transmis un mesaj surprinzător lui Darren Cahill. S-a fotografiat alături de Daniel Dobre și de ceilalți membri din staff, a postat poza pe Instagram și i-a transmis antrenoruui australian că nu se poate pregăti fără el.

Simona Halep abia așteaptă să reînceapă colaborarea cu Darren Cahill

„Nu putem lucra fără tine”, i-a transmis numărul 6 mondial antrenorului australian Darren Cahill. Simona s-a fotografiat alături de Daniel Dobre și de ceilalți membri din staff și a postat poza pe rețelele de socializare, unde a adunat peste 13.000 de aprecieri în doar două ore. Fanii i-au transmis că abia așteaptă să o revadă pe teren.

„Mă bucur să te văd fericită, alături de echipa ta”, i-a scris un internaut, în timp ce un alt fan a comentat: „Sănătate și succes la Turneul Campioanelor.”

Foto: Instagram Simona Halep
Foto: Instagram Simona Halep

„Ai un zâmbet minunat. Și îl vrem pe Darren cât mai repede în echipa ta. În acel moment vom avea toți zâmbetul tău. Abia aștept”, a fost un alt mesaj primit de Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep a luat o pauză pentru a putea începe recuperarea după accidentarea la spate. Constănțeanca vrea să fie pregătitiă sută la sută pentru Turneul Campioanelor și face terapie la o clinică din București. Ea s-a ccidentat la spate la Wuhan Open, unde a fost nevoită să abandoneze. S-a încris ulterior la turneul de la Beijing, dar a fost eliminată de Ekaterina Alexandrova și a decis că este timpul să ia o pauză.

Campioana de la Wimbledon s-a retras și de la Kremlin Cup pentru a evita o eventuală accidentare. Simona nu va mai juca nicio partidă până la Turneul Campioanelor. Anul 2019 a fost unul excelent pentru ea. A câștigat peste 5 milioane de euro doar din tenis și și-a trecut în palmares un trofeu de Grand Slam.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI