Simona Halep – Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, în turul 2 la Praga. Calificare după un nou meci maraton

Simona Halep - Barbora Krejcikova 3-6, 7-5, 6-2, în turul 2 la Praga. Calificare după un nou meci maraton
Simona Halep este aşteptată să câştige fără emoţii în turul 2, cu Barbora Krejcikova

UPDATE, ora 19:35 / Simona Halep s-a calificat la WTA Praga, după 3-6, 7-5, 6-2 cu Barbora Krejcikova. Urmează Magdalena Frech în sferturile de finală.


6-2. Game, set şi meci Halep.

5-2. Game Halep.

4-2. Simona face un nou break.

3-2. Simona își face serviciul.

2-2. Break reușit de Halep.

1-2. Simona își face serviciul.

0-2. Game Krejcikova.

0-1. Krejcikova face break.


7-5. Break și set Halep. Avem decisiv. Simona cere intervenția fizioterapeutului.

6-5. Simona își face serviciul.

5-5. Game Krejcikova, prelungiri în setul doi.

5-4. Break Krejcikova, după patru mingi de set ratate de Halep.

5-3. Game Krejcikova.

5-2. Simona își face serviciul.

4-2. Simona face din nou break.

3-2. Rebreak Krejcikova.

3-1. Break reușit de Simona Halep.

2-1. Game foarte reușit al Simonei Halep.

1-1. Rebreak Halep.

0-1. Simona își pierde iar serviciul.


3-6. Krejcikova închide setul 1.

3-5. Simona Halep reușește să își facă serviciul.

2-5. Game pentru Krejcikova.

2-4. Break din nou pentru Krejcikova.

2-3. Game Krejcikova.

2-2. Krejcikova face și ea break din nou.

2-1. Un nou break realizat de Simona Halep.

1-1. Simona își pierde și ea serviciul.

1-0. Break rapid reușit de Simona Halep.


Simona Halep va juca joi, după ora 17:30, pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului WTA de la Praga. Adversara româncei este Barbora Krejcikova, din Cehia, locul 118 mondial. O jucătoare fără realizări notabile în proba de simplu, Krejcikova impresionează la dublu. În 2018 reuşea să câştige Roland Garros şi Wimbledon alături de Katerina Siniakova. A obţinut şi două titluri la Australian Open, 2019 şi 2020, ambele în proba de dublu mixt. În primul tur de la Praga, Krejcikova a trecut fără emoţii de Patricia Ţig, 6-4, 6-3.

Simona Halep – Barbora Krejcikova este transmis de Digi Sport, după ora 16:00. Vezi în format live video şi pe playtech.ro

Partida dintre Simona Halep şi Barbora Krejcikova, se dispută pe terenul central, după ora 17:30. Va fi transmisă în direct de Digi Sport, televiziunea care deţine drepturile TV pentru turneele WTA. De asemenea, va fi în format live video pe playtech.ro, cu videoclipuri oferite de WTA pe reţelele de socializare. De la cele mai importante faze ale partidei.

Eugenie Bouchard – Tamara Zidansek şi Arantxa Rus – Magdalena Frech sunt meciurile programate după ora 12, înaintea Simonei Halep. În cazul în care obţine calificarea în sferturi, Simona ar trebui să aibă un traseu uşor şi mai departe. Ar juca pentru un loc în semifinale pentru învingătoarea dintre Rus şi Frech.

Ca orice jucătoare specializată în proba de dublu, Barbora Krejcikova are un excelent joc de la fileu. Dar este de aşteptat să fie dominată copios de Simona Halep de pe fundul terenului. La singura confruntare directă, în urmă cu patru ani, chiar la Bucureşti, Simona a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica. Jucătoarea din Cehia şi-a adjudecat primul set la trei, dar apoi a mai luat doar două game-uri până la final.

Casele de pariuri o văd pe Simona Halep ca mare favorită şi îi oferă o cotă de 1,30. În vreme ce Krejcikova are 4,05. Mai mult, bookmakerii se aşteaptă mai degrabă la o victorie în minimum de seturi a româncei. Cotă 1,75 pentru ca acest lucru să se întâmple.