Simona Halep, despre nunta care a înnebunit România. Răspunsul vehement al sportivei noastre

Simona Halep, despre nunta care a înnebunit România. Răspunsul vehement al sportivei noastre
Simona Halep a ţinut să răspundă tuturor acuzelor. Spune că nu a fost la nicio nuntă în ultima perioadă

Simona Halep este în această perioadă la Praga, unde s-a calificat în turul 2 al turneului WTA International. A învins-o pe Polona Hercog, iar joi o va înfrunta pe Barbora Krejcikova, pentru un loc în sferturile de finală. Echipa Simonei Halep pregăteşte partida contra jucătoarei din Cehia, dar are timp şi pentru precizări de PR. Simona Halep este extrem de deranjată de acuzele că ar fi participat la o nuntă cu mulţi invitaţi în ultima perioadă. În ciuda restricţiilor provocate de pandemia de coronavirus.

Echipa Simonei Halep, precizări pentru Cristian Geambaşu: „Simona nu a participat la nicio nuntă”

Echipa Simonei Halep a ţinut să îi dea un răspuns jurnalistului Cristian Geambaşu, de la Gazeta Sporturilor. Cel care a ironizat-o pe Halep pentru faptul că se teme să meargă la US Open, dar nu a avut nicio teamă să meargă la nunta rudei sale. Totuşi, răspunsul din partea echipei Simonei a fost vehement. S-a negat informaţia jurnaliştilor. Simona nu a participat la nicio nuntă în ultima perioadă.

„În vederea evitării dezinformării opiniei publice, dorim să atragem atenția asupra apariției, într-un articol de presă, a unei informații neadevărate în legatură cu Simona Halep. În finalul materialului publicat pe blogul personal în data de 11 august (i.e. Americanii te omoară cu zile), domnul Cristian Geambașu menționează: „….ar fi fost foarte bine ca Simona să nu fi participat nici la acea nuntă machedonească unde participanții s-au apropiat de numărul celor de la US Open.”
Față de această informație eronată, reafirmăm și pe această cale faptul că Simona Halep nu a participat la evenimentul menționat și nici la un alt eveniment de acest tip. Date fiind poziția constantă a Simonei Halep în toată această perioadă grea în sensul respectării cu strictețe a recomandărilor și eforturilor autorităților de combatere a COVID-19, susținerea morală și financiară acordată pentru sprijinirea tuturor acestor eforturi precum și poziția sa de persoană publică și reper moral pentru o pătura socială largă, facem apel la presă să dea dovadă de responsabilitate și să verifice temeinic informațiile utilizate înainte de a fi propagate în spațiul public. Furnizarea unor asemenea informații este de natură să creeze prejudicii importante atât Simonei Halep, față de angajamentele sale sociale și contractuale, cât și societății în general”, se arată în comunicatul dat de echipa Simonei Halep.
Urmăriți Playtech.ro și pe