Simona Halep, anunț uriaș. E prima dată când i se întâmplă așa ceva: ”E cea mai lungă perioadă!”

Simona Halep, anunț uriaș. E prima dată când i se întâmplă așa ceva: ”E cea mai lungă perioadă!”
Simona Halep, anunț uriaș. E prima dată când i se întâmplă așa ceva: ”E cea mai lungă perioadă!”

Simona Halep, numărul 2 mondial, privește partea plină a paharului după ce s-a anulat ediția din acest a turneului de la Wimbledon, susținând că în acest mod va fi campionă pentru doi ani.

Simona Halep, anunț uriaș. E prima dată când i se întâmplă așa ceva

”Privesc cu optimism, deoarece acum voi fi campioana en titre pentru doi ani. Voi trăi cu acest sentiment încă un an, aşa că este din nou un lucru bun”, a precizat Simona Halep, ca răspuns la întrebarea cum vede anularea turneului de Grand Slam pe iarbă, din cadrul emisiunii vodcast Tennis Legends, de la Eurosport.

”Sunt emoţionată că voi putea să joc primul meci de marţi, cred că pe Terenul Central. Vreau neapărat să trăiesc această experienţă. Va fi cu siguranţă extraordinar”, a mai replicat Halep.

Simona Halep, fostul lider mondial, a reuşit o evoluţie fără greşeală şi a învins-o pe americanca Serena Williams cu 6-2, 6-2 la finala de anul trecut. Acum Halep, în vârstă de 28 de ani, se află în România și este închisă în casă de 22 de zile din cauza pandemiei de coronavirus. Aceasta iese doar din când în când pentru a alerga în jurul casei.

Menționăm că circuitele WTA şi ATP sunt suspendare până la mijlocul lunii iulie, cel puţin, însă Halep este pregătită pentru o suspendare mai lungă a sezonului, ba poate chiar a întregului an.

”Cel mai negru scenariu din capul meu este că tot sezonul va fi anulat, dar sunt sigură că vom depăşi această perioadă dacă suntem ascultători şi stăm în case. Acum cred că suspendarea va fi mai lungă de luna iulie. Sperăm ca US Open (31 august-13 septembrie) să se joace, dar nu e sigur, deoarece New York-ul trece prin momente grele acum”, a ținut să sublinize Halep.

”Vreau să fie aşa timp de încă o lună”

Halep spune însă că pauza impusă de coronavirus are şi aspecte bune.

”E cea mai lungă perioadă în care nu am atins racheta de tenis. Nici mingea, nici racheta, de la Dubai. Şi vreau să fie aşa timp de încă o lună”, a menționat Halep.

”Am grijă foarte mare, deoarece sunt puţin speriată. Vreau să stau liniştită. Mă trezesc pe la 10 sau 11. E bine să dormi mult. Fără ceas cu alarmă, fără program, mă trezesc când vreau. Iau un mic dejun întârziat şi apoi alerg în complexul. E permis acest lucru e un complex rezidenţial privat. Fac exerciţii şi în casă, lucrez în fiecare zi şi mă simt în formă”, a spus Simona Halep.

Simona Halep a mai afirmat că îi lipseşte tenisul, dar că acum sportul şi-a pierdut importanţa, în această perioadă de criză la nivel global.

”E o problemă mondială şi vreau să spun că e mai sigur să se anuleze toate evenimentele. Nu e o problemă mică, e ceva uriaş. Trebuie să ascultăm ce ni se spune, să stăm în casă şi să fim în siguranţă. Tenisul nu este totul în viaţa mea”, a mai afirmat  Simona Halep.

Urmăriți Playtech.ro și pe