De ce Simona Halep are o relație dificilă cu antrenorii? „Nu e vorba de sclavie”

Autor: Claudiu Surmei - 10:26, 15 apr. 2019
SImona Halep și antrenorul Daniel Dobre

Relația dintre Simona Halep și antrenorul Daniel Dobre este un subiect despre care se discută des în ultima perioadă. Sportiva a fost acuzată că nu îi respectă pe cei din staff-ul ei, după ce în timpul mai multor partide de tenis a strigat în direcția lor și a afișat o atitudine de superioritate.

Unul dintre episoadele în care Simona a dat dovadă de lipsă de respect la adresa antrenorului s-a consumat în sferturile de finală ale turneului de la Miami. În primul set, la scorul de 4-3 împotriva chinezoaicei Qiang Wang, constănțeanca a strigat la antrenor să le transmită celor din staff să o încurajeze mai mult și să nu mai aplaude reușitele adversarei.

Atitudinea Simonei a fost criticată de Cristian Tudor Popescu.Ce aștepată ea? Așteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic… Ea ce aștepată, ca oamenii ăștia să fie galeria ei? E o greșeală de abordare”, a declarat jurnalistul la finalul partidei câștigate de numărul 2 WTA.

Daniel Dobre, despre relația cu Simona Halep: „Nu există niciun resentiment”

Antrenorul Daniel Dobre a vorbit despre relația profesională pe care o are cu Simona Halep și a precizat că sportiva se poartă bine cu persoanele din staff.

„Treaba Simonei Halep e să fie conectată la meci. Dacă spune ceva pe un ton anume, asta depinde de starea în care e, de situația în care se găsește. Nu are nicio legătură cu o lipsă de respect, cu ‘sclavie’, cum s-a spus. Nu există niciun resentiment în echipă. Simona se poartă foarte bine cu toată lumea. Ea face foarte multe lucruri cu care arată oamenilor care sunt cu ea că îi pasă și că îi respectă”, a declarat Daniel Dobre pentru site-ul treizecizero.ro.

Simona Halep se află în acest moment pe locul 2 în clasamentul WTA. Prima poziție este ocupată de sportiva niponă Naomi Osaka.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI