CTP, reacție dură după ce Simona Halep s-a calificat în semifinala de la Miami: „Îi mânca din priviri pe cei din echipa ei”

CTP, reacție dură după ce Simona Halep s-a calificat în semifinala de la Miami: „Îi mânca din priviri pe cei din echipa ei”
CTP: "Simona Halep îi mânca din priviri pe cei din echipa ei"

Simona Halep a învins-o pe Qiang Wang cu scorul de 6-4, 7-5 și s-a calificat în semifinalele turneului de la Miami. Cristian Tudor Popescu a avut o reacție dură la adresa Simonei la finalul meciului. Jurnalistul a fost nemulâumit de faptul că sportiva și-a certat staff-ul în primul set, la scorul de 4-3

„E o oarecare diferență dintre această atitudine a Simonei și cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete Simona. Nu are dreptate. Ce aștepată ea? Așteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic… Ea ce aștepată, ca oamenii ăștia să fie galeria ei? E o greșeală de abordare”, a declarat Cristian Tudor Popescu la finalul partidei.

CTP, nemulțumit de atitudinea Simonei Halep

„Ea poate să se uite la domnul Stere Halep, poate să se uite la ceilalți suporteri care au aplaudat-o tot timpul. Să se uite la ceilalți suporteri și poate să nu se uite, de pildă, la mama ei, care nu a schițat niciun gest. Simona ce ar fi trebuit, să îi spună mamei,`tu de ce nu sari în picioare și de ce nu aplauzi?` Păi nu îi spune asta, le spune celor de pe banca tehnică cu substratul, din păcate, domne, eu vă plătesc. Ea are o relație contractuală cu cei trei de pe bancă. Ce sunt ei, un soi de aplaudaci?”, a adăugat jurnalistul.
Simona Halep a urcat pe locul 2 în clasamentul WTA și va juca în semifinale la Miami Open împotriva învingătoarei dintre cehoaicele Karolina Pliskova și Marketa Vondrousova. Dacă va ajunge în finală, Simona Halep va fi din nou în fruntea ierarhiei WTA.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI