Adevărul despre atitudinea Simonei Halep față de antrenor. Ce i-a reproșat lui Daniel Dobre

Adevărul despre atitudinea Simonei Halep față de antrenor. Ce i-a reproșat lui Daniel Dobre
Simona Halep și antrenorul Daniel Dobre, la Miami Open 2019

Simona Halep a cerut ajutorul antrenorului Daniel Dobre în timpul meciului jucat împotriva chinezoaicei Qiang Wang, în sferturile de finală ale turneului de la Miami. Constănțeanca l-a mustrat și i-a cerut să le transmită un mesaj celor din staff. Atitudinea Simonei a fost criticată după meci.

În primul set, la scorul de 4-3, Simona s-a consultat cu antrenorul ei. Mai bine spus, a cerut permisiunea să poată vorbi cu acesta, dar nu pentru a-i cere sfatul, ci pentru a-i da unul. „Când greşesc sau face ea punct, nu mai aplaudaţi toţi. Să fie un pic mai energici băieții ăia, acolo în tribună. Aplaudați mai tare când câștig!”, i-a spus fostul lider mondial antrenorului.

Mulți se întreabă dacă Simona Halep chiar are nevoie de antrenor, în condițiile în care pare mai degrabă să se impună în fața lui decât să îi ceară sfatul. „Am mai lucrat cu el înainte, așa că mă cunoaște foarte bine și sunt fericită că este în echipa mea. Am încredere în el și am avut o colaborare bună în trecut. Cred că cel mai important lucru este că mă simt bine cu el și avem o conexiune foarte bună”, a declarat Halep după ce l-a numit pe Daniel Dobre antrenor, cu puțin timp înaintea startului teurneului de la Miami.

Ce sfaturi a primit Simona Halep de la antrenorul Daniel Dobre

Antrenorul Simonei nu a părut deloc deranjat de faptul că sportiva îl ceartă în timpul meciului cu Qiang Wang. Acesta a asigurat-o că cei din staff o vor aplauda mai des și cu mai multă forță și i-a oferit câteva sfaturi tehnice. „Acceptă lupta, ţi-au ieşit mingi frumoase. Când ai posibilitatea, intră în teren. Deci, aplaudăm, clar, şi îţi dăm energie. O ai şi joci bine. Rămâi acolo focusată, că joci foarte bine”, i-a spus Dobre.

Atitudinea Simonei Halep față de antrenorul ei l-a supărat pe Cristian Tudor Popescu.E o oarecare diferență dintre această atitudine a Simonei și cum îi mânca din priviri pe cei din echipa ei. Simona a făcut un meci foarte bun, a arătat soliditate. Ce a făcut în această seară sper să nu mai repete Simona. Nu are dreptate. Ce aștepată ea? Așteaptă ca staff-ul ei, tehnicienii, cei care sunt zi de zi cu ea, antrenorul, preparatorul fizic… Ea ce aștepată, ca oamenii ăștia să fie galeria ei? E o greșeală de abordare”, a fost reacția jurnalistului după meciul din sferturi la Miami.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI