09 mai 2024 | 14:55

Simona Halep a surprins pe toată lumea! Ce a făcut după ce a mers la un bun prieten: S-a întâmplat chiar înainte să plece la Paris

Monden
Simona Halep a surprins pe toată lumea! Ce a făcut după ce a mers la un bun prieten: S-a întâmplat chiar înainte să plece la Paris

Imediat după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj, Simona Halep a revenit pe terenul de tenis și a participat la turneul de la Miami, acolo unde a pierdut în primul tur, în fața Paulei Badosa.

După o pauză de aproximativ două luni, Simona Halep va participa din nou la un turneu de tenis, mai exact la WTA 125 Trophee Clarins, care se va desfășura în perioada 13-19 mai, la Paris, și pentru care sportiva din România a primit un wild-card.

Odată cu turneul de la Paris, Simona Halep revine pe zgură, suprafața ei favorită, pe care nu a mai jucat din anul 2022. Această experiență se vrea a fi și un antrenament foarte bun pentru Roland Garros, turneu care urmează și la care vrea să fie prezentă românca.

Simona Halep, schimbare de look

Așa cum deja și-a obșinuit fanii în ultima perioadă, Simona Halep i-a ținut la curent cu aproape tot ce face, astfel că, înainte cu doar câteva ore de a pleca spre Paris, le-a arătat tuturor pe cine a vizitat.

Potrivit unei postări de pe Instagram, de la story, Simona Halep a mers la Sorin Stratulat, bunul ei prieten, care este hairstylist și care îi aranjează părul de fiecare dată.

„Mulțumesc, Sorin Stratulat! As always, the best”, a scris Simona Halep pe Instagram, la story, după ce le-a arătat fanilor ei cum i-a aranjat părul hairstylistul.

Apoi, la câteva ore distanță, sportiva din România și-a făcut bagajul și a plecat spre Franța, cu destinația Paris, pentru a participa la turneul de tenis.

„And again Paris” („Și din nou, Paris”), a scris Simona Halep pe instastory.

Chiar dacă a făcut o postare după ce a mers la Sorin Stratulat, schimbarea de look a Simonei Halep datează de la începutul lunii aprilie, atunci când sportiva a decis să își schimbe culoarea părului.

O decizie care i-a împărțit pe fanii ei în două categorii separate: unii au apreciat schimbarea, alții au pus-o la zid pe sportivă.

„Sorry, dar o îmbătrânește mult. No, no, no”, „Este prea închis. Nu înțeleg de ce ne lăudăm cu niște lucruri care sunt neah”, „Arată super natural” și „Îi stă bine cu orice culoare” au fost doar câteva dintre comentariile de la acea vreme.

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Care este salariul unui europarlamentar. Numai diurna zilnică este de 350 de euro
EVZ.ro
Cristina Cioran și-a pierdut toate economiile. Ce i-a făcut Alex Dobrescu
Digisport.ro
Anamaria Prodan a spus de față cu Roland Gavril ce se va întâmpla dacă boxerul o va înșela! ”Toți sunt șmecheri”
Adevarul
„Cel mai rău lucru din istoria umanității!” Internauții se revoltă din cauza măsurilor de mediu luate de producătorii de băuturi răcoritoare
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Redactia.ro
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
FOTO. A cumpărat o dubă și a transformat-o într-o locuință de lux cu 140.000 $. Cum arată în interior și cu cât vinde acum casa pe roți
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Scârbos sau delicios? Înghețată din lapte de porc, desert de succes în Olanda
EVZ.ro
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Spynews
O nouă obligație UE în România. Românii nu vor mai găsi în magazine din iulie
Capital.ro
Voucherele de vacanță 2024 se impozitează cu 20%. Sumele pe care angajaţii le vor pierde din salarii
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
ANUNȚ privind RECALCULAREA PENSIILOR! Se ANUNȚĂ SUMELE EXACTE
Mediaflux
Pensia pe care o va primi un român care a muncit 35 de ani. Cum poți face recalcularea
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Ilona Brezoianu și-a ales rochia de mireasă. Florin Ristei: „O să plâng când o să te văd, nu o să pot să cânt”
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro