Simona Halep a spus adevărul despre Patrick Mouratoglou. Motivul pentru care l-a ales tocmai pe el ca antrenor

Simona Halep a spus adevărul despre Patrick Mouratoglou. Motivul pentru care l-a ales tocmai pe el ca antrenor

Simona Halep a vorbit despre obiectivele sale mărețe alături de Patrick Mouratoglou. De asemenea, campioana noastră a subliniat și motivul pentru care l-a ales pe acesta ca antrenor. Cei doi au anunțat în cursul zilei de joi pe rețelele de socializare faptul că vor începe colaborarea. Fostul lider mondial vine cu detalii despre planurile sale și despre alegerea făcută recent care i-a uimit pe unii dintre fani.

De ce Simona Halep l-a ales pe Patrick Mouratoglou ca antrenor?

Simona Halep a făcut o nouă decizie uriașă în carieră. Fanii săi s-au obișnuit deja cu schimbările făcute de-a lungul timpului în dreptul antrenorilor cu care a lucrat.

Iată că acum alături de ea va fi nimeni altul decât Patrick Mouratoglou. Fostul lider mondial a vorbit recent despre obiectivele pe care și le-a impus.

Sportiva i-a realizat portretul antrenorului francez cu origini grecești, afirmând că bărbatul are o personalitate puternică și că o poate ajuta să revină în vârful ierarhiei WTA. Jucătoarea de tenis a subliniat că a simțit că este cea mai potrivită alegere și că a fost norocoasă că el era disponibil.

„I-am propus lui Patrick să lucrăm împreună, pentru că îmi doresc cu adevărat să revin în top. Am simțit că el este cea mai potrivită persoană să mă ajute să realizez asta.

Am fost norocoasă că a fost disponibil. Vreau să revin în top și, firește, visez să câștig un alt titlu de Grand Slam, pentru asta lucrez zi de zi”, a declarat Simona Halep.

,,Este destul de exigent ca antrenor”

De asemenea, campioana noastră a mai precizat că tot Patrick a făcut-o pe Serena mai bună decât era înainte, iar acest aspect l-a adus printre cei mai buni antrenori din lume.

Halep a spus și că nu au avut nicio conversație până în punctul decisiv, dar acum a văzut că este tipul de antrenor foarte exigent, lucru de care are nevoie.

,,Patrick a făcut-o pe Serena mai bună decât era înainte. Acest aspect l-a adus printre cei mai buni antrenori din lume. Nu-l știam prea bine înainte de acest an.

Nu am vorbit niciodată și nu aveam o părere despre cum este, dar am văzut acum că are o personalitate puternică și este destul de exigent ca antrenor. Asta mi se potrivește mie și de aceea sunt aici.

E ușor să vorbești cu el. Acum ne știm deja destul de bine, ceea ce e un pas mare pentru mine, pentru că eu nu-s neapărat foarte deschisă cu toată lumea, sunt o persoană foarte introvertită.

A fost ușor să mă deschid cu el și cred că asta e un lucru bun pentru relația noastră pe teren. Felul în care comunică – simplu și clar – este foarte puternic. Știe să transmită în așa fel încât, din câteva cuvinte, înțelegi perfect ce ai de făcut”, a declarat sportiva, într-un interviu pentru Tennis Majors.