07 apr. 2022 | 15:32

Simona Halep a dat lovitura! Cine e noul antrenor al româncei FOTO

Sport
Simona Halep a dat lovitura! Cine e noul antrenor al româncei FOTO
Simona Halep și-a schimbat din nou antrenorul, după accidentarea la coapsa stângă suferită în SUA

Simona Halep a dat lovitura! Fostul lider mondial este în plină recuperare după accidentarea la coapsa stângă care a împiedicat-o să ia startul în turneul de la Miami. Românca începuse o colaborare cu antrenorul Morgan Bourbon, de la Academia Mouratoglou, care a însoțit-o în competițiile din SUA. Acum, Simona Halep a schimbat din nou tehnicianul, acesta fiind un nume faimos în tenisul mondial.

Simona Halep a dat lovitura!

Simona Halep a dat lovitura! Jucătoarea din Constanța a renunțat, după Australian Open, la antrenorii români Adrian Marcu și Daniel Dobre. După o perioadă în care s-a pregătit singură, ea a început o colaborare cu francezul Morgan Bourbon (29 de ani), de la Academia Mouratoglou, din Franța, locul unde românca s-a și pregătit înainte de turneele de la Indian Wells și Miami.

„Am fost la Academia Mouratoglou înainte să vin aici, am un antrenor și un sparring partener cu mine. Darren m-a împins să merg acolo, îl respectă mult pe Patrick Mouratoglou și mi-a zis că ar fi cea mai bună alegere cu mine.

A fost o săptămână grozavă. Atmosfera e foarte plăcută. Am luat de acolo ce aveam nevoie. În plus, era și aproape de acasă. Cu Morgan lucrez de o săptămână. E de treabă, știe tenis, dar nu pot spune mai multe. Încerc să-l cunosc mai bine”, a declarat Simona Halep înaintea competițiilor din SUA.

Cine e noul antrenor al româncei

Simona Halep s-a accidentat la coapsa stângă și n-a mai putut lua startul în turneul de la Miami. Ea a decis să urmeze programul de recuperare tot la Academia Mouratoglou, loc ce pare că i-a devenit o a doua casă. Joi, chiar faimosul antrenor Patrick Mouratoglou, proprietarul Academiei, a dat vestea cea mare într-o postare făcută pe Twitter. El va deveni noul antrenor al româncei, cel puțin pentru o perioadă.

„Astăzi îmi încep un nou capitol în cariera mea de antrenor. Am devenit noul antrenor al Simonei Halep, în regim full time. În ultimele opt luni, mi-am dat seama cât de mult mi-a lipsit antrenoratul. E pasiunea vieții mele și încă simt că mai am multe de oferit.

Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells, pentru câteva sesiuni de antrenamente. Am asistat la câteva antrenamente de-ale sale, am urmărit-o pregătindu-se.

La sfârșitul săptămânii, m-a întrebat dacă sunt dispus să o antrenez. Am cel mai mare respect pentru ea, dar nu a încăput în discuție, la acea vreme.

Câteva săptămâni mai târziu, am avut o altă discuție cu Serena, iar ușa mi s-a deschis. Cel puțin pe termen scurt, voi putea lucra cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ce urmează, curând” a scris Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Simona Halep a reacționat, la rândul său, cu o postare pe Instagram: „Sunt încântată să încep acest nou capitol. Hai să ne punem pe treabă, Patrick Mouratoglou!”. Antrenorul francez de 51 de ani este cunoscut prin faptul că o pregătește pe Serena Williams din 2012. De-a lungul timpului, el a mai colaborat cu jucători și jucătoare precum Marcos Baghdatis, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Julia Vakulenko, Anastasia Pavlyuchenkova și Yanina Wickmayer.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro